Kaksi uskomatonta comebackia! – NAVI puhtaalla pelillä RMR-turnaukseen

navi IEM Katowicen

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama NAVI otti maukkaan voiton, kun Virtus.pro kaatui Majoreiden suljetuissa karsinnoissa lukemin 2-0.

NAVIn taival kohti Majoreita sujuu mallikkaasti, sillä joukkue eteni suljetuista karsinnoista jatkoon puhtaalla pelillä. Helpolla voitto ei kuitenkaan tullut, sillä molemmissa kartoissa tiimi oli alkuun isossa alakynnessä.

Matsi alkoi Overpassilla, jossa NAVI oli pahimmillaan 1-9-tappiolla. Uskomaton taistelu vei kartan lopulta jatkoille, jossa Aleksib:n suojatit nappasivat 19-16-voiton.

Tämän jälkeen edettiin Anubikseen, jonka alku oli kuin toisinto ensimmäisestä mapista. VP paineli nopeasti 8-1-johtoon, mutta ei onnistunut hyödyntämään tilannetta, vaan kaatui jälleen jatkoajalla. Tällä kertaa tarvittiin vain yksi jatkoaika, kun loppulukemiksi naulautui 16-12.

Voiton myötä NAVI etenee RMR-turnaukseen, josta seuraava etappi on pääsiäisenä pelattava PGL Copenhagen Major 2024 –turnaus. Karkeloissa on yhteensä 16 joukkuetta, joista kahdeksan saa suoran paikan Majoreille. Pelit ovat luvassa Romanian Bukarestissa 14.-17.2.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: