Kärhämä Twitterissä päättyi yllättävästi – supertähti NiKo lahjoitti rahaa hyväntekeväisyyteen

NiKo G2

Twitterissä nähtiin mielenkiintoinen väittely, kun analyytikko Duncan ”Thorin” Shields ja FaZen tähtipelaaja Nikola ”NiKo” Kovač ottivat yhteen.

Viime aikoina isosti huhuissa pyörinyt NiKo aloitti mielenkiintoisen väännön Twitterissä, joka päätyi lopulta siihen, että mies lahjoitti rahaa 690$ hyväntekeväisyyteen. Kaikki alkoi siitä, kun pelaaja itse ehdotti, että voisi vierailla jonkun podcastissa tai haastattelussa, missä hän avaisi matkaansa FaZe-klaanissa.

Tarve tälle vierailulle lähti siitä, kun jotkut väittivät NiKon hallitsevan kaikkia pelaajahankintoja, joita joukkue tekee. Mies itse kiisti väitteen täysin absurdina, jolta se toki kuulostikin.

Sanaharkka pelaajan ja analyytikko Thorinin välillä puolestaan sai alkunsa siitä, kun joku Twitter-käyttäjä kommentoi pelaajalle, että hän voisi mennä kertomaan tilanteestaan analyytikon YouTube-ohjelmaan. Tähän NiKo totesi melko kärkkäästi, että hän voi mennä sitten, kun Thorin ansaitsee hänet vieraakseen.

Ihailtava lopputulos väännölle

Tilanne eskaloitui nopeasti, kun todella terävästä kielestään tunnettu Shields ei jäänyt nuolemaan näppejään, vaan antoi vastineensa heti. Viestissään Shields sanoi NiKolle, että ”Olet minulle yhä velkaa 200 dollaria, kun estin sinua huijaamasta hotellia Atlantassa juotuasi kaiken alkoholin. Ääliö.”

Bosnialaistähti tajusi itsekin, että oli sohinut väärää muurahaispesää ja pyysi nopeasti Thorinia toimittamaan PayPal-tilinsä tiedot, jotta mies voisi maksaa velkansa takaisin. Thorin ei kuitenkaan ollut halukas saamaan rahoja itselleen, vaan pyysi NiKoa lahjoittamaan rahat valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen Bosniassa.

Lopputulos sanaharkasta oli mahtava, sillä muutama päivä tästä NiKo ilmoitti, että hän on kuitannut sekä Thorinin 200 dollarin että Richard Lewisin 400 dollarin velan valitsemalleen kohteelle. Lisäksi mies itse laittoi 90 dollaria vielä lisää rahaa kohteelle ja pyysi anteeksi, että hän oli asettanut analyytikon ikävään tilanteeseen aikoinaan.

Toivotaan, että tästä tulee jatkumoa ja tulevaisuudessa kaikki Twitterin taistelut päättyvät näin. Tämä oli upea ja suoraselkäinen päätös väännölle niin tähtipelaajalta kuin analyytikoltakin.

Menikö tämä ohi?: Elisa Invitational tulee jälleen – tiedossa Suomen kilpapelaamisen historian kovatasoisin turnaus


Pelaajat:
Joukkueet: