Klassikkovideo: Käsittämätön 1vs4 clutch – Snax tuhosi Na`Vin yksin

Snax

Janusz ”Snax” Pogorzelski oli osa puolalaista Virtus.pro:ta vuonna 2016, kun joukkue oli yksi parhaista maailmassa.

Virtus.pro oli pitkään yksi parhaista joukkueista CS:GO-pelin parissa, kunnes puolalaiskokoonpano (Snax, byali, TaZ, neo ja pashaBiceps) alkoi pikkuhiljaa hiipua ja organisaatio lähti etsimään uusia tuulia. Tällä hetkellä joukkue on jälleen menestynyt selvästi paremmin ja CIS-kokoonpanolla operoiva jengi löytyy jälleen maailmanlistan kärkipäästä.

Puolalaiskokoonpano otti vyölleen uskomattoman upeita voittoja, kun he onnistuivat nappaamaan mm. Majorin oman kotiyleisönsä edessä vuonna 2014. Joukkueelta nähtiin myös muita huikeita suorituksia ja erityisesti Snax tunnettiin mahtavista peleistään, kun hän onnistui käyttämään hyväksi savuja paremmin kuin kukaan muu pelaaja aikaisemmin. Nykyisin mies edustaa Anonymoa, joka pelasi juuri kohutun ottelun NiPiä vastaan.

Tällä kertaa klippi ei kuitenkaan liity savutyöskentelyyn, vaan ESL One New York 2016 -turnauksessa nähtyyn 1vs4 clutchiin, joka oli aivan vertaansa vailla. Snax saa sekä casterit että omat joukkuetoverinsa haukkomaan henkeä, kun hän onnistuu kaatamaan Na`Vin käytännössä yksin upean esityksen päätteeksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.


Joukkueet:
Mapit: