Video: Käsittämätöntä suhmurointia – aasialainen CS tarjosi parastaan

aasialainen

ESL järjestämä Aasialainen CS-turnaus tarjosi katsojille aivan uskomatonta sekoilua, kun DEWA United ja Clutch-Gaming taistelivat toisiaan vastaan.

CS ei ole aasialaisten ykköspeli ja se näkyy myös maailmalla. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta alueelta ei ole tullut joukkueita, jotka onnistuisivat millään tavalla haastamaan maailman muuta kärkeä.

Nyt nähtiin jälleen yksi hyvä esimerkki siitä, miksi aasialainen CS ei ole samalla tasolla muun maailman kanssa. DEWA United ja Clutch-Gaming nimittäin tarjosivat hulvattoman näytöksen, joka päättyi uskomattomalla tavalla.

Ancientissa tapahtunut 1v1-tilanne eskaloitui oikein kunnolla, kun DEWA Unitedin Grant ”Klipp” Hadiputra päätti purkaa lanttua ykkösellä polton turvin. Varma kierrosvoitto oli jo plakkarissa, mutta yhtäkkiä mies päättikin lopettaa purun.

Vielä absurdimman tästä tekee se, että vastustaja yritti ensin häiritä peluria äänillä, mutta tähän hämyyn hän ei kuitenkaan mennyt. Tämän virheen vuoksi myös ottelu päättyi, kun Clutch-Gaming nappasi vakuuttavan 13-6-voiton.

Aasialainen CS pähkinänkuoressa

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Mapit: