Kohuvalmentaja kassad löysi IGL-pelaajan – BLEED palkkasi ruotsalaistähden

hampus bleed

CS2-joukkuetta rakentava BLEED löysi itselleen IGL-pelaajan, kun tiimi hankki Ninjas in Pyjamasista tutun Hampus ”hampus” Poserin.

CS2-kentillä nähdään pian uusi joukkue, kun mielipiteitä herättävä Aleksandar ”kassad” Trifunovic kasaa uutta tiimiä. Valmentajan ensimmäisenä kiinnityksenä toimii NiP:stä tuttu Hampus ”hampus” Poser, joka nappaa IGL-viitan harteilleen.

BLEED Esports ei ole aiemmin ollut mukana CS:n parissa, mutta muissa esports-peleissä organisaatio on nähty. Marraskuun lopulla seura ilmoitti, että se aikoo kasata CS2-joukkueen, jonka peräsimessä toimii kohuja lausunnoillaan herättänyt kassad.

Valmentaja ilmoitti välittömästi pestin tultua julki, että kaksi ensimmäistä kiinnitystä tulevat olemaan IGL- ja AWP-pelaaja. Näistä toinen on nyt löytynyt, joten seuraavaksi on odotettavissa peluria ison vihreän kiikarin taakse.

Aikataulu BLEED Esportsin osalta on vielä epäselvä, mutta kokoonpanon suhteen tulee todella kiire, jos joukkue hamuaa seuraaviin Major-karkeloihin. Avoimet RMR-karsinnat alkavat nimittäin tammikuussa, joten tätä ajatellen aikaa ei ole yhtään hukattavaksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen X:stä.

HUOMASITKO TÄTÄ?: Elisa Masters Espoo pääsi arvovaltaiseen joukkoon – ehdolla HLTV:n vuoden tapahtumaksi


Pelaajat:
Joukkueet: