Video: IEM Katowice 2021 – pysäyttävän upea esittelyvideo huipputurnauksesta

Katowice IEM

Yksi jokaisen vuoden odotetuimmista turnauksista on jälleen aivan nurkan takana, kun IEM Katowice 2021 on alkamassa.

IEM Katowice on ollut pitkään yksi arvostetuimmista turnauksista CS:GO-maailmassa. Karkelot ovat toimineet myös useamman kerran Majorina, joista suomalaisille lämpimin muisto on varmasti ENCEn uskomaton matka finaaliin saakka vuonna 2019.

Nyt mittelöt ovat jälleen alkamassa ja sen vuoksi ESL on pistänyt kasaan aivan uskomattoman upean videon. Tämä pätkä herättää ehdottomasti tunteita, odotusta ja fiilistä, joita legendaarinen turnaus tarjoaa joka kerta.

Suomalaispelaajien osalta ei vielä ole tietoa, nähdäänkö turnauksessa ketään mukana. Ainoa mahdollisuus tähän on Aleksib:n OG:lla, joka osallistuu Katowicen Play-in tapahtumaan. Joukkueella ei kuitenkaan ollut kauhean suotuisa arpaonni, joten helposti paikkaa legendaariseen jättiturnaukseen ei ole tulossa.

Vaikka suomalaisia ei turnauksessa nähtäisikään, niin Katowice tarjoaa aivan varmasti jälleen ykkösluokan viihdettä, jota ei muualta saa. Tätä esittelyvideota tai turnausta ei missään nimessä kannata jättää katsomatta, sillä kumpikaan ei tule jättämään ketään kylmäksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: