IEM Katowice -finaali: G2 Esports vs FaZe Clan – näin katsot finaalin suorana

G2 Aleksib

IEM Katowice huipentuu sunnuntaina, kun Aleksib:n G2 Esports saa vastaansa finaalissa FaZe Clanin. Ottelu käynnistyy klo 18:00.

Edessä on aivan älyttömän upea CS:GO-päivä, koska suomalaispelaaja Aleksib on joukkojensa kanssa yhden askeleen päässä legendaarisen Katowicen turnauksen voitosta. Upeita esityksiä turnauksessa esittäneen joukkueen viimeisenä haasteena on FaZe Clan, joka on yllättänyt kaikki etenemällä finaaliin, vaikka rosteria on jouduttu muokkaamaan koronan tuomien muutosten vuoksi.

G2 Esportsin suosikin asema finaaliin on selvä, mutta FaZe on järjestänyt sellaisia yllätyksiä turnauksessa, että tiimillä on taatusti itseluottamus aivan tapissa.

Kaikki pitkälti kulminoituu joukkueiden tähtipelaajien suorituksiin. Onko NiKo rautaa vai kenties FaZen virolaistähti ropz? Tämän taisteluparin voittaja on kohtuullisen lähellä johdattaa joukkonsa mestaruuteen.

Finaali alkaa klo 18:00 ja se pelataan BO5-systeemillä, joten mestaruuteen vaaditaan kolme karttavoittoa.

Näin katsot G2 Esports vs FaZe Clan -ottelun

Kuten aina niin CS:GO-ottelut ovat katsottavissa ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Finaali näkyy esimerkiksi Coolbetin kautta suorana lähetyksenä. Pääset kirjautumaan ja katsomaan matsin tästä!


Joukkueet: ,