CS:GO IEM Katowice Major – ENCE teurasti Spiritin ja G2:n – Tsekkaa videot!

ENCE

ENCE eSportsin urakointi Katowicen Major-turnauksen Challenger-stagella käynnistyi keskiviikkona, kun vastaan asettui Team Spirit ja G2 Esports.

ENCE eSports vs Team Spirit

Kartaksi äänestettiin Nuke, ja ENCE aloitti terroristien puolella. Alku oli melko tunnustelevaa ja pelituntuma oli selvästi hakusessa molemmin puolin. Suomalaiset karkasivat alussa 4-1-johtoon, mutta tämän jälkeen pieni lipsuilu kostautui. Nimittäin hetkeä myöhemmin tanssittiin onnistuneen savupurun jälkeen jo venäläisten 4-5-johtoasemassa. ENCE onnistui kuitenkin puskemaan heti perään viiden erän mittaisen putken, jonka ansiosta ensimmäinen puolisko päättyi lopulta numeroihin 9-6.

xseveN tuhoaa Spiritin purkuaikeet

Toinen osuus ottelusta:

ENCE eSports näytti olevan valmiina pislarundille. Sergej näytti alkutahdit komealla triplatapollaan ja erä meni suomalaisjoukkueelle. ENCElle meni myös seuraava rundi, mutta sen jälkeen oli Spiritin vuoro ottaa hetkeksi komento haltuunsa. Venäläisjoukkueen voittoputki tarkoitti jo sitä, että Spirit olikin kaventanut pelin jo lukemiin 11-9.

ENCEn Aerial onnistui loistavasti seuraavassa erässä ja otti tärkeät alkutapot barreliboostiltaan rampin pidoiksi.

Suomalaiset osoittivat keskiviikkona olevansa iskussa ja Team Spiritistä ei lopulta ollut antamaan kunnollista vastusta Nuken mittelöissä. Allu viimeisteli ENCEn 16-10 voiton hienolla Tec-9 + AWP -yhdistelmällä.

allu viimeistelee 1vs2 tilanteen ENCElle

ENCE eSports vs G2 Esports

Myöhäisillan ottelupari varmistui, kun ensimmäinen kierros oli saatu taputeltua. ENCEn illan vastustaja, G2, oli aloittanut turnauksen suomalaisten tapaan voitolla.

Äänestyksen jälkeen pelattavaksi kartaksi jäi Overpass. Suomalaiset aloittivat CT:n puolella ja ne jotka epäilivät ennen turnausta sergejn kylmäpäisyyttä voivat nyt lopettaa keskustelun alkuunsa. Kolme headshottia longilta ja ensimmäinen erä ENCEn nimiin.

sergejn pislatykitys

G2 siirtyi kuitenkin pian 1-2-johtoon ja pientä hermostuneisuutta oli havaittavissa A-siten pidossa. ENCE reagoi kuitenkin nopeasti G2:n pelitapaan ja momentum kääntyi pikavauhdilla taas suomalaisten eduksi.

Suomalaisjoukkue nappasikin erittäin vakuuttavalla pelillä peräti 12 rundia putkeen. Ensimmäinen osuus päättyi lopulta kohtuullisen murskaavasti ENCEn eduksi 13-2.

Toinen puolisko, ENCE terroristeina

Suomalaiset löylyttivät G2 Esportsia ensimmäisellä puoliskolla, mutta kartta on lopulta melko CT-painoitteinen, joten siinä mielessä peli ei vielä todellakaan ollut ohi.

G2 otti tärkeän pislaerän ja sen myötä pyrki saamaan jälleen tahtipuikosta kiinni. Ensimmäinen, toinen ja kolmas. Tilanne 13-5. ENCE sai välissä erittäin nerokkaasti pelatun pislajyrän muodossa yhden erän, mutta G2 vei nimiinsä jo heti seuraavan.

Tilanne 14-6 ja ENCEn oli aika ottaa taktinen aikalisä, joka näytti tulleen oikeaan saumaan. Heti perään onnistunut force ja seuraavalla rundilla komea ryysi A-sitelle. Näin ollen suomalaisjoukkue voittaa G2:n murskaavasti 16-6!

ENCEn pelit jatkuvat torstaina, kun ensimmäisenä vastustajana on Renegades. Ottelu alkaa aikaisintaan klo 16:20.

Katso myös:eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu


Joukkueet: