CS:GO IEM Katowice Major – Renegades oli ENCElle liikaa, pelit kuitenkin jatkuvat jo tänään

ENCE

Suomalainen ENCE eSports kohtasi voittajien kamppailussa australialaisen Renegades-joukkueen, joka veti pidemmän korren ja katkaisi pelit jo kahden kartan jälkeen. Pelit jatkuvat kuitenkin 15.2., kun ENCE saa uuden mahdollisuuden edetä Challenger-stagelta kohti Legends-statusta.

ENCE vs. Renegades

Mainioiden peliotteidensa seurauksena ENCE lähti ennakkosuosikkina Renegadesin kimppuun. Matsi oli suomalaisten ensimmäinen Best of Three -mallilla pelattu kamppailu Challenger-stagella. Karttojen valintatilaisuudessa ENCE valitsi Nuken ja Renegades Miragen.

Nuke

ENCE aloitti Nuke-kartan terroristeina. Renegades vei kuitenkin pislarundin nimiinsä, mutta ENCE iski heti perään takaisin ja käänsi matsin 2-1-johtoasemaksi. Renegadesin siirtyi säästöerien jälkeen vahvasti kuskin paikalle ja ENCEn hyökkäykset jäivät järjestäen tuhnuiksi. Vastustajan riveissä pelanneet jks ja Liazz veivät nimiinsä arvokkaita eriä ja pojat olivat muutenkin ilmoittaneet otteillaan olevansa tänään pelipäällä. Ensimmäinen puolisko päättyi Renegadesin eduksi 4-11.

CT-puolen pistoolierän mennessä Renegadesille alkoi toivon rippeet Nuken suhteen olemaan mennyttä. Entistä kirvelevämmän kyseisestä erähäviöstä teki sen, että ENCE sai lopulta kaikki Renegadesin pelaajat hengiltä, mutta ilman kittejä purkaminen kesti lopulta liian pitkään ja pommi ehti räjähtämään.

ENCE sai kavennettua eroa vielä kolmella erällä, mutta Nuke päättyi lopulta Renegadesin voittoon numeroin 16-7.

Mirage

Suomalaiset tulivat Mirageen vakuuttavasti ja paikka paikoin vaikutti siltä, että tänään mentäisiin jopa kolmanteen karttaan saakka.

ENCE aloitti CT:nä ja vei pislarundin nimiinsä. Renegades kuitenkin vastasi huutoon ensimmäisellä ase-erällään ja lukemat vaihtui nopeasti ENCEn kannalta 2-3-tappioasemaan. ENCEn puolustus piti tämän jälkeen mallikkaasti ja suomalaiset karkasivat 6-3-johtoasemaan.

Jotenkin kuitenkin tuntui siltä, että tänään suomalaistiimi ei ollut aivan parhaimmillaan, vaan pienien virheiden saattelemana Renegades sai otteen pelistä. Näin ollen pian oltiinkin jo tasatilanteessa. ENCE eSportsin nappasi kuitenkin seuraavan erään nimiinsä, joten ensimmäinen puolisko meni suomalaisjoukkueelle 8-7.

Toisella puoliskolla suomalaiset siirtyivät terroristeiksi ja pistoolien kanssa ENCE oli tälläkin kertaa parempi. Renegadesin säästöerien jälkeen oltiin lukemissa 11-7. Renegades sai ostoerillään kurottua eroa, mutta ENCE latasi hetkeä myöhemmin taululle 13-10 lukemat.

Tästä sisuuntuneena Renegades löysi piilossa olleen nitrosäiliön ja painoi suorittamisensa seuraavalle tasolle. Ei aikaakaan ja tilanne oli kääntynyt päälaelleen 13-15. ENCE sai vielä lopussa yhden lisäerän, jonka jälkeen australialaiset kuitenkin pistivät leikille lopun edeten Legends-stagelle.

ENCE vs. Winstrike

Suomalaiset kohtaavat 15.2. Winstrike klo 20:30. Matsin voittajalla on jälleen tie auki Legends-stagelle. Nyt pidetään peukut pystyssä ENCE eSportsille, että pelit jatkuisivat entistä kovemmalla panoksella.

Coolbet tarjoaa ENCEn voitolle pelimarkkinoiden parhaimmat kertoimet, käy tekemässä pelitili ta kirjaudu jo olemassa olevalle tilillesi. Kätevimmin pelitilin auki saat alla olevasta painikkeesta. Tsemppiä vetoihin!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Matsit on katsottavissa ilmasena live streamina Twitchin kautta. Kaikki ottelut sisältävät laadukkaan englanninkielisen selostuksen ja studion.

MATSI AUKI TÄSTÄ!

Katso myös: eSports-joukkue ENCElle huikea kunnianosoitus – joukkueelle tehtiin oma kannatuslaulu


Joukkueet:

NordVPN 600x200