Jättiyllätys! KennyS penkitettiin – JaCkz palaa takaisin kokoonpanoon

kennyS g2

Todella pitkään G2:sta edustanut Kenny ”kennyS” Schrub on penkitetty G2:n pelaavasta kokoonpanosta.

G2 ilmoitti yllättäen, että se on penkittänyt AWP-tähtensä Kenny ”kennyS” Schrubin. Viime aikoina vaisusti esiintynyt AWP-tähti on ollut pitkään yksi pelin isoimmista tähdistä ja on pelin todellinen legenda. Vaikka mies on vasta 25-vuotias, on hän ollut huipulla jo erittäin monta vuotta.

Muutoksen myötä viime vuoden lopulla hankittu Nikola ”NiKo” Kovač ottaa itselleen hybridiroolin, jossa hän pelaa sekä rifleä että bossia. Pääasiallista AWP-pelaajaa joukkueella ei siis enää ole tai ei ainakaan samassa mittakaavassa kuin missä kennyS on sitä ollut.

Myöskään kuuden pelaajan rosteriin G2 ei aio siirtyä, sillä organisaatio ilmoitti, että AWP-tähti on vapaa etsimään muita mahdollisuuksia. Vaikka penkitys on jättimäinen yllätys, niin on se myös ymmärrettävä liike, sillä kennyS on viimeisen kolmen kuukauden aikana esiintynyt vaatimattomalla 0,98 ratingilla.

Tämä antaa myös uuden mahdollisuuden JaCkzille, joka joutui jättämään joukkueen kielitaitonsa vuoksi. Nyt mies on ilmeisesti ottanut sen verran englanninkielen tunteja, että hän pystyy kommunikoimaan joukkueensa kanssa riittävästi. G2:sta piti NiKon hankinnan myötä tulla maailman absoluuttinen ykkösjoukkue, mutta toistaiseksi suunta on ollut vain alaspäin.


Pelaajat:
Joukkueet:

NordVPN 600x200