Kerran jo uransa lopettanut entinen Major-MVP löysi uuden seuran

Kjaerbye kerran

Uransa kerran jo lopettanut tanskalaispeluri Markus ”Kjaerbye” Kjaerbye on löytänyt itselleen uuden seuran.

Kjaerbyen tarina CS:n parissa on todella mielenkiintoinen, sillä peluri voitti Astralis-paidassa Major-mestaruuden ja MVP-palkinnon. Tämän jälkeen alkoi jättimäinen alamäki, kun mies siirtyi Northin riveihin ja käytännössä kaikki meni pieleen.

Tämän stintin jälkeen mies lopetti kerran jo uransa vuonna 2021, mutta teki paluun pelikentille vuotta myöhemmin. Meno ei kuitenkaan ollut missään nimessä samalla tasolla, kun paluu huipulle ei tapahtunut odotetulla tavalla.

Vaikka peluri on ehtinyt kokea todella paljon, niin ikää miehellä on vasta 26 vuotta. Tämän myötä CS-vuosia on potentiaalisesti edessä todella monta, mikäli pelivire vain löytyy. Nyt siihen ainakin on aukeamassa täysin uusi mahdollisuus, kun Aasialaisorganisaatio JiJieHao ilmoitti hankkineensa tanskalaispelurin osaksi rosteriaan.

Kokoonpano nähdään ensimmäisen kerran askissa 17.7., kun Esports World Cup polkaistaan käyntiin. Samasta joukkueesta löytyy myös suomalaisfaneille tuttu Issa ”ISSAA” Murad, joka oli Aleksib:n joukkuekaveri OG-paidassa.

JiJieHao siirron jälkeen:

Issa ”⁠ISSAA⁠” Murad
Hussein ”⁠m1N1⁠” Hijazi
Osama ”⁠0SAMAS⁠” Orabi
Markus ”⁠Kjaerbye⁠” Kjærbye
Denislav ”⁠dennyslaw⁠” Dimitrov


Ottelut: