Video: Yliopistojoukkueen kilpapelaaja yritti todistaa pelaavansa puhtaasti – jäi nolosti kiinni koodaamisesta

kilpapelaaja

GCU Esportsia edustava yhdysvaltalainen kilpapelaaja Kenji jäi kiinni huijaamisesta, kun hän yritti todistaa olevansa syytön.

Nimimerkillä Kenji pelaava yhdysvaltalaisnuori joutui ikävään tilanteeseen, kun hän jäi kiinni koodaamisesta omassa striimissään. Vielä nolomman tilanteesta tekee se, että hän striimasi näyttöään sitä varten, että voisi todistaa olevansa puhdas kilpapelaaja.

Call of Duty: Vanguard -pelissä tapahtunut huijaus päätyi nopeasti nettihitiksi, kun video tilanteesta postattiin Twitteriin. Pelaaja itse sai elinikäisen pelikiellon ja hänen yliopisjoukkueensa GCU Esports sai potkut liigasta vuoteen 2023 asti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nuori kilpapelaaja on muuten tuntematon eli hänen iästään ja koko nimestään ei ole tarkkaa tietoa. Tässä tilanteessa se on varmasti myös positiivinen asia, sillä tilanteesta tulee varmasti melko paljon rapaa pelurin niskaan.

GCU Esports itse ilmoitti tutkivansa tilannetta sisäisesti. Kenji on hyllytetty joukkueesta ainakin tutkinnan ajaksi, mutta todisteet ovat niin kiistattomat, että hyllytys tuskin jää vain siihen.