Klassikkovideo: Maailman paras joukkue NiP voittaa vihdoin Majorin

NiP

NiP oli pitkään CS-maailman ylivoimaisin joukkue, joka dominoi useamman vuoden sceneä voittamatta Majoria, kunnes vuoden 2014 ESL One Cologne oli vuorossa.

ESL One Cologne 2020 -turnaus on alkamaisillaan, joten on hyvä hetki palata yhteen huikeimmista Kölnin turnauksista ikinä. Vuonna 2014 nähtiin nimittäin fantastinen ruotsalaisten derby, kun NiP ja fnatic taistelivat unohtumattomassa Major-finaalissa toisiaan vastaan pitkän kaavan kautta.

NiPin huikaisevat ja legendaariset tähdet GeT_RiGhT ja f0rest olivat dominoineet peliä sen alusta saakka, mutta eivät onnistuneet voittamaan Majoria millään. Joukkue oli aina finaaleissa, mutta palkintoa ei vain ikinä tullut, vaan joukkueen haaveet kaatuivat aina viime metreillä.

2014 vuoden Cologneen NiP ei enää lähtenyt niin suurena ennakkosuosikkina, sillä erityisesti Fifflaren oli jo silloin ison kritiikin kohteena. Tomi ”lurppis” Kovaselle mies jopa suuttui saatuaan todella terävää kritiikkiä häneltä. Kölnissä kaikki kuitenkin unohtui ja annettiin anteeksi, kun joukkue voitti CS-maailman halutuimman pystin upealla tavalla.

ESL One Cologne 2014 highlights

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200