Klassikkovideo: CPL Winter 2005 – SK:n usko ei horjunut

On jälleen aika kuukauden klassikkovideolle, kun tällä kertaa matkataan vuoteen 2005 ja nähdään uskomatonta suorittamista SK:lta, yhdeltä aikansa suosituimmalta tiimiltä.

SK Gaming oli pitkään yksi suosituimmista ja seuratuimmista joukkueista CS 1.6:ssa. Organisaatiolla oli tämän lisäksi tunnettu verkkosivusto, jossa jengi jakoi frägivideoitaan ennen Youtubea. Lisäksi joukkue on esiintynyt myös GO:ssa, kun nykyinen MIBRin core voitti kyseisen nimen alla muutaman majorin.

Turnauksina CPL:t olivat käytännössä verrattavissa nykyisiin majoreihin ja niitä pidettiin pelin arvokkaimpina turnauksina. Jokaisen suuri haave oli pärjätä kyseisissä karkeloissa ja niitä odotettiinkin aina kuin kuuta nousevaa. Turnauksia pelattiin kaksi kertaa vuodessa, yksi talvella ja yksi kesällä.

SK oli yksi joukkueista, joka nähtiin lähes aina turnauksissa. Tansseissa oli usein mukana myös suomalaisjoukkueista Destination Skyline ja Astralis, jotka olivat todella kovia tiimejä noihin aikoihin. Nyt on kuitenkin aika nauttia SK:n uskomattomista suorituksista kilpailussa, jossa joukkue heräsi kuilun partaalta voittamaan kaiken.

SK – Believe

Jos video ei näy, voit katsoa sen Youtubesta.

Tsekkaa myös: Valve antoi vastineen oikeudelle – saako Jamppi elinikäisen pelikiellon kumottua?


Joukkueet:
Ottelut: