Legendaarinen Kölnin CS:GO-turnaus siirtyy nettiin – Aleksib ja OG nähdään mukana

OG

Elokuussa on yleensä pelattu Kölnissä yksi vuoden suurimmista CS:GO-turnauksista. Samalla se on ollut myös yksi vuoden arvostetuimmista.

Tänä vuonna Kölnissä ei kuitenkaan pystytä pelaamaan koronaviruksen vuoksi. CS:GO-turnaus kuitenkin siirtyy nettiin, joten voitosta päästään kuitenkin mittelemään. Turnaus pelataan alueellisesti, joten Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Aasia ja Oseania taistelevat omien turnaustensa voitosta. Eurooppalaiset jengit taistelevat 325 000 dollarin palkintopotista, kun taas Pohjois-Amerikassa palkintopotti on 135 000 dollaria. Aasian ja Oseanin turnauksissa on selvästi pienimmät potit, 20 000 dollaria.

Ehdottomasti kovatasoisin ja mielenkiintoisin on Euroopan 16 jengin turnaus, jossa nähdään mukana myös Aleksib:n johtama OG. Sen sijaan ENCE ei ainakaan vielä ole mukana, mutta jäljellä on vielä yksi paikka, joten täysi mahdottomuus suomalaisjoukkueen kutsu ei ole, mutta epätodennäköistä se on.

ESL Colognen palkintopotti piti olla miljoona dollaria, mutta nyt onlineen siirtymisen jälkeen rahaa on jaossa yhteensä 500 000 dollaria. Turnausjärjestäjä kuitenkin ilmoitti, että toinen puolikas siirtyy ensi vuoden puolella pelattaviin IEM Katowice- ja ESL One Cologne -turnauksiin.

Katso myös: Klassikkovideo: Uskotteko kotona? – ENCE Katowicen Major-finaaliin


Ottelut: