KOMMENTTI: ENCE on käytännössä jo nyt voittaja

Suomalaisorganisaatio ENCE on edennyt hienojen otteidensa ansiosta aina Tukholman Major-turnauksen Legends Stage -vaiheeseen saakka.

Kukapa olisi uskonut kymmenen kuukautta sitten, että ENCE taistelisi itsensä Tukholman Majoreille ja pystyisi kaiken lisäksi esittämään varsin vakuuttavaa peliä ottelusta toiseen, kohtaamaan siellä maailman parhaita jengejä ja poistumaan taistelutantereilta voittajina?

Toimituksessa ENCEn menestymistä on toivottu tietenkin jo pitkään ja nyt näyttäisi siltä, että joukkueella on varsin vakuuttava paketti kasassa. Täydellisellä onnistumisella käytännössä kaikki on mahdollista Avicii Arenan kirkkaissa valoissa. Matka nykyhetkeen ei todellakaan ole ollut helppo, sillä onhan Joonas ’doto’ Fors on ainoa jäljellä oleva pelaaja viime vuoden rosterista.

CS:GO on erittäinen taktinen peli ja huippujoukkueita vastaan pelkkä yksilöiden tulivoima ei riitä, vaikka siitä onkin iso apu. Lisäksi tarvitaan äärimmilleen hiottuja ja nerokkaita taktiikoita joilla pyritään murtamaan vastustajien puolustus tai vastaavasti betonoidaan kulkuväylät ja viedään hyökkäävältä osapuolelta mahdollisuudet toteuttaa omia suunnitelmiaan.

Pelottava ja juonikas ENCE

ENCEllä vaikuttaisi olevan molemmat keinot käytössään ja tulokset puhuvat puolestaan. Joukkue on rakennettu järkevästi ja CS:GO-ikoni allun korvaaminen hadeksella vaikutti olevan viimeinen pala, jonka avulla ENCEstä on rakentunut nykyhetken pelottava ja juonikas joukkue.

Suomalaisorganisaatio on käytännössä jo nyt ylittänyt kaikkien odotukset. Pelkästään murtautuminen maailman kovimpaan CS:GO-turnaukseen ja sen jälkeen Challenger Stagelta jatkoon pääsy on jo sellainen hiihtoreitti, mistä moni ei ole selvinnyt ehjänä perille.

Moottoritie on nyt isosti auki ja nälkä kasvaa tietysti syödessä. Legends Stagella menestyminen vaatii koko tiimin onnistumista, heikkoihin otteluihin ei yksinkertaisesti ole varaa, mikäli ENCE haluaa päästä maistamaan täpötäyden areenan tunnelmaa. Toivotaan ENCElle isoa menestystä Legends Stagella.

ENCE Behind the Scenes – Road to Stockholm: Episode 3

Katso myös: CS:GO Ottelukalenteri, jossa kaikki Tukholman Major-turnauksen ottelut ja live streamit niihin


Pelaajat: ,,,,
Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200