Klassikkovideo: Koodariksi epäilty supertähti Flusha uransa huipulla

Flusha

Ruotsalaistähti Flusha oli moneen otteeseen niin pelaajien kuin katsojienkin hampaissa, kun miehen epäiltiin huijaavan CS:GO:ssa.

Ruotsalaisia huippupelaajia on nähty CS-kentillä enemmän kuin minkään muun maan edustajia. Maasta on tullut pelin kaikkiin versioihin supertähtiä ja ruotsalaiset pelaajat ovatkin pääasiassa arvostettuja pelikentillä. Osa pelureista on ihastuttanut faneja versiosta 1.6 saakka, kuten esimerkiksi GeT_RiGhT ja f0rest, jotka ovat myös Major-voittajia.

Kaksi CS:GO-historian parhaiten menestyneintä joukkuetta puolestaan on edellä mainittujen entinen seura NiP sekä klassikkoseura fnatic. Fnaticin paras vuosi oli ehdottomasti 2015, jolloin joukkue voitti peräti viisi isoa turnausta. Yksi avaintekijöistä oli Flusha, jota monet epäilivät jopa koodariksi.

Flusha nimesi itsekin itsensä Señor VACiksi, koska useat fanit ja pelaajat väittivät, että hän koodaa. Ikinä tätä väitettä ei kuitenkaan saatu todistettua, vaan epäilijät joutuivat tyytymään siihen, että mies oli vain täysin ylivoimainen kuningas clutcheissaan.

Oheiselta videolta pääsee nauttimaan näitä huippuhetkiä, joita Flusha tarjosi parhaina vuosinaan. Ei hän toki edelleenkään mikään huono pelaaja ole ja on tälläkin hetkellä yksi tärkeimmistä palasista fnaticin joukkueessa. Samanlaisia yksilösuorituksia Flushalta ei kuitenkaan ole enää niin usein nähty.

Flushan huikea frägimättö


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Mapit: