Korona kurittaa Katowicen huipputurnausta – ropz ja Bymas sivuun

ropz

Robin ”ropz” Kool ja Aurimas ”Bymas” Pipiras ovat sairastuneet koronaan ja joutuvat jättämään IEM Katowice 2022 -turnauksen väliin.

Huomenna alkava huipputurnaus IEM Katowice pelataan nimensä mukaisesti Katowicessa. Sitä pidetään yhtenä legendaarisimmista CS:GO-turnauksista, joten pelaajat odottavat kyseisiä karkeloita todella paljon.

Pandemiatilanteen vuoksi ajat ovat kuitenkin epävarmat ja sen sai kokea myös ropz ja Bymas, jotka ovat molemmat saaneet koronatartunnan. Ropzilla on vielä mahdollisuus päästä mukaan turnaukseen, sillä hänen tartuntansa todettiin sen verran ajoissa.

Bymas puolestaan on varmasti ulkona, sillä hän sai testituloksen eilen, joten kahdessa päivässä hän ei voi mitenkään ehtiä mukaan. Bymasin korvaaja tulee samasta MOUZin organisaatiosta, sillä uudistetun kokoonpanon viidenneksi lenkiksi saapuu akatemiajoukkueen Jon ”⁠JDC⁠” de Castro.

FaZe puolestaan palkkasi pätkätyöläiseksi Justin ”⁠jks⁠” Savagen, joka pelasi vielä viime vuonna Complexityssä. Australialainen on tällä hetkellä ilman seuraa, joten hänellä on varmasti kova halu näyttää osaamistaan. Saappaat ovat kuitenkin jättimäiset, sillä ropz on todellinen huippupelaaja.

Turnauksen esittelyvideo

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: