Koska CS:GO Source 2 julkaistaan? Tämä tiedetään asiasta

CS:GO Source 2 Inferno IEM NaToSaphiX cs furia

CS:GO Source 2 on tällä hetkellä kaikkien pelin ystävien huulilla, sillä tulossa on todennäköisesti jättimäisiä muutoksia.

Koko aika julkisuuteen tihkuu pieniä palasia siitä, että onko Counter-Strike 2 todellakin tuloillaan ja mitä muutoksia se tuo mukanaan.

Mitään virallista ei Valve ole vielä kertonut, joten toistaiseksi ollaan täysin arvailujen varassa. Kohta puolin saatetaan kuitenkin saada jo vahvistettua tietoa. Nimittäin huhut kertovat, että jotkut ammattilaispelaajat olisivat käyneet jo Valven toimistolla testaamassa Source 2 -pelimoottoria.

Näillä näkymin Beta-versio tullaankin esittelemään vielä maaliskuun aikana CS-pelaajille. Takaraja näyttäisikin olevan 1. huhtikuuta, joten käsillä on jännittävät päivät. Ainakin aluksi uusi ja vanha versio tulevat varmasti toimimaan rinnakkain, kunnes pelit yhdistyvät CS:GO 2 -version alle. Näin toimittiin myös Dota 2 -pelin kanssa, kun siitä julkaistaan uusittu versio.

Vielä on paljon avoimia kysymyksiä, joihin pelaajat varmasti odottavat vastauksia. Varsinkin CS:GO Skinit askarruttavat monia, koska niiden arvo romahtaisi, jos ne eivät siirtyisi suoraan uuteen versioon.