KOVA Esportsin tarina loppui – organisaatio ajautui konkurssiin

KOVA

Suomalainen KOVA Esportsin tarina on valitettavasti tullut päätökseen, sillä organisaatio ja sen taustayhtiö Esports Media Solutions Oy on haettu konkurssiin.

CS:GO:n puolella Suomen TOP3-organisaatioihin jo pitkään kuuluneen KOVAn pelit loppuvat ainakin toistaiseksi, sillä taloudellinen tilanne ei mahdollista enää toiminnan jatkamista.

– En oikein tiedä mistä tässä lähtisi liikkeelle. Tämä vuosi oli KOVAlle äärimmäisen vaikea ja monien todella ikävien sattumusten seurauksena yhtiö ajautui taloudelliseen ahdinkoon syksyllä 2022, josta se ei lopulta enää selvinnyt. Tämä on asia, joka on mulle itselleni äärimmäisen vaikea käsitellä, kommentoi KOVAn GM Timo Tarvainen Twitterin päivityksessä.

KOVAlla oli joukkueita myös muiden pelien puolelle kuin CS:GO:ssa, joten konkurssiin ajautuminen koskee lukuisia ihmisiä, kuten pelaajia, taustahenkilöitä ja striimajia.

– Ja vielä lopuksi: olen omalta osaltani äärimmäisen pahoillani kaikkien työkavereiden, kaikkien KOVAa edustaneiden pelaajien, joukkueiden ja koko suomalaisen elektronisen urheilun skenen puolesta. Tämänkaltainen lopetus KOVAn tarinalle ei tee millään tavalla oikeutta sille uskomattomalle matkalle, mikä saatiin muutaman vuoden aikana kokea, Tarvainen jatkaa tiedotteessaan.

KOVA Esports ajautui konkurssiin


Joukkueet: