KOVA ja hREDS pääsevät taistelemaan paikasta Elisan jättiturnaukseen

KOVA Twixie sm1llee

Suomalaisjoukkueet KOVA ja hREDS pääsevät taistelemaan paikasta Elisa Invitational Winter 2021 -turnaukseen.

Elisa julkaisi Suomen mittapuulla jättimäisen LAN-turnauksen, joka on tarkoitus järjestää vuonna 2022. Karkelot kantavat nimeä Elisa Invitational Winter 2021 ja ne pelataan maaliskuussa Tampereella.

Turnaukseen on mahdollista päästä mukaan alueellisten karsintojen kautta, johon tulee joukkueita Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Suomesta. Suomalaisjoukkueista paikkaa karsinnoissa pääsi tavoittelemaan hREDS, KOVA, SJ Gaming ja NYYRIKKI.

Näistä tiimeistä KOVA sai vastaansa SJ Gamingin ja hREDS puolestaan taisteli NYYRIKKIä vastaan. Molemmat ensin mainituista joukkueista olivat selviä ennakkosuosikkeja otteluihin, joka näkyi myös serverillä.

Erityisesti hREDSin iltapuhde oli lopulta helpohko, kun 2-0-voitto tuli selvin numeroin 16-3 ja 16-11. KOVAn taistelu ei ollut aivan yhtä helppo, sillä SJ laittoi todella hyvin kampoihin, mutta kaatui lopulta myös 2-0 (16-11, 16-12).

Mielenkiintoa SJ:n ja KOVAn otteluun toi se, että SJ:n riveissä operoi Otto ”ottoNd” Sihvo, jota ei ole nähty aikoihin pelikentillä. Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että AWP-taituri nähtäisiin jälleen lähiaikoina tosipeleissä.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,