KOVA nappasi kovan päänahan – suNnyn ja sergej:n GORILLAZ nurin

KOVA

Torstaina nähtiin mielenkiintoinen suomalaiskohtaaminen, kun KOVA sai vastaansa GORILLAZin, jossa pelaavat suNny ja sergej.

Ennakkoon tietysti nimekkään GORILLAZin piti olla selvä voittaja, mutta maailmanlistalla sijalla 95 olevan KOVAn jengi osoitti heti avauskartassa taitonsa.

Ratkaisua jouduttiin hakemaan aina jatkoajalta asti, mutta tällä kertaa kokenut GORILLAZ oli vielä vahvempi numeroin 19-17.

Toisessa kartassa ei enää sergej:n ja suNnyn suorittaminen riittänyt, vaan KOVA nappasi oman karttavalintansa, Nuken, kotiin lukemin 16-11.

Näin ollen ratkaisut jäivät kolmantena karttana olleeseen Infernoon, jossa mentiin pitkään aivan tasatahtia. Lopulta viimeisillä kierroksilla KOVAn pää kesti paremmin ja taktiikat toimivat, jonka johdosta suomalaisjoukkue nappasi 16-14-karttavoiton.

Ottelu oli osa Elisa Invitational Fall -karsintoja, jossa mennään Swiss Stage -systeemillä. Eli kolmella voitolla on jatkossa, kun taas kolme tappiota tietää putoamista. Näin ollen kumpikaan joukkue ei saavuttanut vielä suuntaan tai toiseen mitään, mutta onhan se selvä, että GORILLAZin leirissä paineet nousivat.

Taiston kovin suorittaja oli tällä kertaa KOVAn Samuli ”Twixie” Herrala, jonka tilille kertyi 71 frägiä.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,