Valtikka on vaihtunut? – KOVA kaatoi HAVUn Elisa Openin finaalissa

KOVA Twixie sm1llee

Suomalaisjoukkueet KOVA ja HAVU ottivat toisistaan mittaa Elisa Open -turnauksen finaalissa.

Kaksi kovinta suomalaisjoukkuetta pääsivät taistelemaan toisiaan vastaan, kun Suomen todennäköisesti kovatasoisin sisäinen turnaus pelattiin. Finaali pelattiin paras kolmesta -muodossa ja palkintorahaa voittaja sai 5 000 euroa.

Matsi alkoi Miragella, jonka HAVU valitsi. Servulla dominoi kuitenkin KOVA, joka otti heti kärkeen upeat kymmenen puolustuvan puolen kierrosta. Toisessa osiossa Aerial ja kumppanit koittivat vielä rakentaa comebackia, mutta KOVAn hyökkäys ei murentunut, vaan joukkue otti 16-11-voiton.

Seuraavana oli vuorossa KOVAn valitsema Nuke, johon tiimi sai jälleen hyvän lähdön. Vahva hyökkäysosio toi seitsemän kierrosta, joka on ydinjätemaassa upea saldo. Toinen osio oli hyvin samankaltainen kuin Miragessa, kun HAVU rummutti vahvasti, mutta KOVA kesti jälleen paineen ja kairasi voiton lukemin 16-13.

Näin ollen HAVUn voittokulku Suomen sisäisissä turnauksissa on loppunut. Toki täytyy muistaa, että joukkueen kokoonpano koki juuri muutoksia ja se voi vaikuttaa otteisiin, mutta toistaiseksi tiimin otteet ovat olleet luokattoman huonoja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Mapit: ,