KOVA nappasi toisen perättäisen voiton – lunasti paikan Nine to Five -turnaukseen

KOVA Snow Sweet Snow

KOVA pelasi erittäin onnistuneen torstain, sillä ensiksi kaatui venäläinen Hard Legion ja myöhemmin ranskalainen LDLC.

KOVAn suunnitelmat torstaille olivat selvät, sillä kahdella voitolla joukkue lunastaisi paikan Nine to Five -turnaukseen, kun taas kaksi tappiota tietäisi jäämistä sivuun pääsarjasta.

Päivä sai loistavan startin, kun Hard Legion kaatui suoraan 2-0.

Seuraavaksi vastaan asettui LDLC, joka voitti niin ikään avausottelunsa. Tässä panoksena oli jo paikka Nine to Five -turnaukseen, kun taas tappiolla joutuisi taistelemaan vielä turnauspaikasta.

KOVAn ottelu ranskalaisia vastaan ei käynnistynyt aivan odotetulla tavalla, sillä LDLC vei nimiinsä suomalaisten karttavalinnan Trainin numeroin 16-12.

Dust2 tarjosi jännittävän trillerin

Toisena karttana nähtiin legendaarinen Dust2, joka oli puolestaan LDLC:n valinta. Ranskalaiset aloittivatkin terävästi, sillä ensimmäinen puolisko meni joukkueen nimiin 9-6. KOVAn nousu kuitenkin käynnistyi Tero-puolella ja lopulta ensimmäinen karttapallo tuli suoamalaisille tilanteessa 15-14. Tämän LDLC vielä selvitti, mutta jatkoajalla koitti noutaja, joten KOVAn 19-16-voitto tiesi kolmatta karttaa.

Näin ollen kaikki ratkaisut siirtyivät Nukeen, joka sai suomalaisittain ilahduttavan startin, sillä KOVA vei Tero-puolen nimiinsä 10-5. Näin ollen voitto oli todellakin hyppysissä ja se myös tuli lopulta vakuuttavalla 16-6-voitolla.

KOVAn toinen perättäinen voitto tiesi pääsyä Nine to Five -turnaukseen, joka käynnistyy 26. lokakuuta. Myös suomalainen SJ Gaming on jo selvittänyt tiensä mukaan, joten tarjolla on varmasti jännittäviä hetkiä.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,