KOVA korvaaja Derkepsille – Spargo astuu isoihin saappaisiin

KOVA

KOVA julkaisi eilen, että sen tähtipelaaja Derkeps vaihtaa kilpapelaamisen ainakin toistaiseksi opiskeluun. Joukkue löysi korvaajan nopealla aikataululla.

KOVA on ollut ENCEn ja HAVUn jälkeen Suomen kolmanneksi paras CS-joukkue jo pitkään. Erityisesti HAVUa jengi on haastanut suomalaisissa turnauksissa oikein toden teolla ja onnistuikin kaatamaan arkkivihollisensa viimeksi, kun joukkueet kohtasivat FEL-liigan finaalissa.

Yksi joukkueen suurimmista tähdistä on ehdottomasti ollut Nikita ”Derkeps” Sirmitev, joka kaikkien yllätykseksi ilmoitti, että hän jättäytyy toistaiseksi pois pelin parista ja keskittyy opiskelemaan. Derkeps aloitti KOVA-uransa riflerinä, mutta siirtyi sittemmän pääasialliseksi AWP-pelaajaksi, joka tuntui luonnistuvan myös nuorelta supertähdeltä hyvin.

Derkeps näyttää taitojaan

KOVA sai täydellisen korvaajan

Vaikka Derkeps oli todella iso ja tärkeä palanen KOVAn joukkuetta, ei hänkään varmasti ole korvaamaton. Hänen tilalleen tuleva Spargo on ollut todella iso palanen hREDSin joukkuetta ja on ollut ehdottomasti heidän paras pelaajansa. Posiitivista on myös se, että Spargo on nuori ja nälkäinen pelaaja, joka Derkepsin tavoin pelaa pääasiassa AWP:lla.

KOVA on varmasti ainakin tyytyväinen saamaansa pelaajaan. Jos katsoo markkinoita, niin hirveän montaa vapaata suomalaispelaajaa ei tällä hetkellä ole ja AWP-kivääriä käyttäviä sitäkin vähemmän. Totta kai ottaa oman aikansa, että palaset loksahtelevat paikalleen, mutta potentiaalia Spargossa on järisyttävä määrä.

Vain aika näyttää, että oliko tämä siirto hyvä KOVAn kannalta. Toivottavasti Derkepsin viimeisiä pelejä ei vielä ole nähty, sillä miehellä on todella paljon annettavaa scenelle ja taitojen puolesta rahkeet riittää mihin vain. Eikä se tätä päätöstä tutkaillessa varmaan päästäkään jää kiinni, sillä kyllähän tämä oli KOVA ja suoraselkäinen päätös.


Pelaajat: ,
Joukkueet: