KOVA möyhensi isoissa vaikeuksissa olevan HAVUn

KOVA HAVU

Suomalaisjoukkueet KOVA ja HAVU ottivat toisistaan mittaan jo toistamiseen lyhyen ajan sisään.

Pelaajatcom Series Spring 2022 -turnaus jatkui tänään, kun pudotuspelit alkoivat. Mistään pienistä panoksista ei ollut kyse, sillä karkeloidan voittajalle on luvassa paikka BLAST Premierin karsintoihin.

Välierä alkoi Miragella, johon HAVU sai hyvän lähdön. Puolia vaihdettaessa joukkue johti lukemin 8-7, joka on oikein mallikas suoritus hyökkäävältä puolelta. Toisessa osiossa tapahtui kuitenkin jotain ja HAVUn puolustus mureni täysin käsiin, kun KOVA jyräsi itsensä upeaan 16-9-voittoon.

Tästä edettiin Nukeen, joka oli puolestaan KOVAn valinta. Tällä kertaa HAVUn alku ei ollut mallikas, sillä joukkue onnistui saamaan helpommalla CT-puolella vain kuusi kierrosta. Tämän myötä ulilla ja kumppaneilla oli helppo työ sinetöidä kartta ja ottelu itselleen lukemin 16-10.

Voiton myötä tämä on jo toinen kerta lyhyen ajan sisään, kun KOVA kaataa HAVUn. Alkaa siis vaikuttaa siltä, että Suomen parhaan CS-joukkueen valtikka on tosissaan vaihtunut. HAVUn puolestaan on saatava pian peli kulkemaan tai joukkue on jälleen rosterimuutosten edessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.


Joukkueet: ,
Mapit: ,