Video: KOVA pääturnaukseen – zks tarjoili ratkaisuhetkillä hurmaavan clutchin

KOVA

Aleksi ”zks” Nissinen tarjoili näyttävän clutchin, kun suomalaisjoukkue KOVA varmisti paikkansa Elisa Invitational Fall 2021 -turnaukseen.

KOVA otti huikaisevan voiton Elisa Invitational Fall Regionals 2021 -turnauksessa, kun se kaatoi NiPin akatemiajoukkue Young Ninjasin 2-1. Voitto tarkoitti joukkueelle myös jatkopaikkaa pääturnaukseen, joten mistään turhasta ottelusta ei ollut kyse.

Matsi oli alusta alkaen todella tasainen, kun ensimmäisenä pelattu Vertigo meni ninjoille niukasti 16-11. Myös toinen kartta oli tiukkaa vääntöä, sillä mappipoolin uusimassa tulokkaassa Ancientissa KOVA onnistui raapimaan voiton vain vaivoin numeroin 16-13.

Kaikki ratkesi näin ollen Mirageen, jossa alku oli ninjojen heiniä, mutta sen jälkeen KOVA iski takaisin ja oli täysin suvereeni koko loppukartan ajan. Selkärangan katkaisi viimeistään Aleksi ”zks” Nissisen upea ässä, johon sisältyi aivan mahtava 1v3 clutchi.

Suorastaan ihanan suorituksen jälkeen suomalaisjoukkue meni jo 14-9-johtoon ja tästä länsinaapuri ei enää noussut. Loppulukemat Miragesta suomalaisille 16-9 ja jatkopaikka taskuun.

https://twitter.com/ElisaEsports/status/1434942289365934081

Jos oheinen upea suoritus ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.


Joukkueet:
Mapit: ,,