KOVA putosi DreamHack Masters Winter -karsinnoista – ottoNd:n c0ntact jatkoon

KOVA Elisa Invitational Telia

KOVA onnistui voittamaan albanialaisen Blinkin, mutta taipui turkkilaisen 9INEn käsittelyssä DreamHack Masters Winterin avoimissa karsinnoissa.

KOVA sai hyvän tilaisuuden päästä DreamHack Masters Winterin suljettuihin karsintoihin, kun joukkueelle arpoutui ensin vastustajaksi albanialainen Blink ja tämän jälkeen turkkilainen 9INE.

KOVA ei ollut ainoa suomalaisedusteinen joukkue avoimissa karsinnoissa, sillä paikkaansa suljettuihin karsintoihin haki myös ottoNd:n c0ntact gaming, joka on sekä vaihtanut rosteriaan että etsinyt muutenkin paikkaansa maailmalla viime aikoina.

DreamHack Masters Winter 2020 -turnaus on täynnä maailman parhaita joukkueita, kun mittelöihin osallistuu mm. ENCE, Heroic, Astralis ja juuri NiKon hankkinut G2. Molemmat joukkueet taistelivat näin ollen kynsin ja hampain pääsystä karsintoihin, josta on mahdollisuus edetä lopputurnaukseen.

OttoNd tulessa, KOVA vaisu

Niin KOVA kuin c0ntactkin aloittivat karsintansa voitokkaasti. Otto ”ottoNd” Sihvon jengi oli täysin suvereeni avausottelussaan, kun he jyräsivät vastustaja KPI:n peräti 16-6. KOVAlla urakka ei ollut aivan yhtä helppo, sillä Blink kaatui vasta jatkoajalla lukemin 19-17.

Ratkaisevat matsit pelattiin paras kolmesta -muodossa, joka muutti otteluiden luonnetta. C0ntact jatkoi todella vahvoja otteitaan ja ottoNd oli ehdottomasti joukkueen keihäänkärki, sillä mies otti kahteen karttaan käsittämättömän 58 frägiä. Tämä oikeutti komeaan 1.50 ratingiin ja jatkopaikkaan, kun tsekkijoukkue Entropiq kaatui 2-0 (16-14, 16-14).

KOVA puolestaan lähti omaan matsiinsa vahvasti, kun se peittosi turkkilaisjoukkueen heidän karttavalinnassaan pölyssä niukasti 19-16. Etu oli ehdottomasti KOVAn puolella, kun vuorossa oli heidän karttavalintansa Vertigo, joka on joukkueen yksi parhaista mapeista. Vertigo ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan 9INE oli vahvemi lukemin 16-11.

Kaikki jäi kiinni siis ratkaisevasta kartasta Nukesta, johon KOVA sai vahvan alun. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, kun turkkilaisjoukkue esitti todella vahvan hyökkäävän osion ja puristi itselleen 16-11-voiton. Näin ollen karsinnoissa ei tällä erää nähdä muita suomalaisia kuin ottoNd.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,