KOVA pyyhki lattiaa puolalaisilla – toinen peräkkäinen voitto turnauksessa

KOVA HAVU

Suomalainen CS-joukkue KOVA otti ison voiton, kun se kohtasi Izako Boarsin Nine to Five 3 -turnauksen toisessa ottelussaan.

KOVA aloitti Nine to Five 3 -turnauksen voittamalla vanhoja legendojakin sisältävän selectahin lukemin 2-1. Tänään vuorossa oli kuitenkin erilainen haaste, kun puolalaisjoukkue Izako Boars lähti haastamaan mukavassa nosteessa olevaa suomalaisjengiä.

Ottelu lähti käyntiin vastustajan valitsemalla kartalla Vertigolla, jota KOVA on myös pelannut runsaasti. Erityisesti derkepsin aikana Vertigo oli ehdottomasti joukkueen suosituin mappi, joten mitään uutta ei joukkueelle kyseisessä kartassa ole.

Valmistautuminen oli selvästi mennyt nappiin, sillä pekun johdattama joukkue hyökkäsi tehokkaasti puolalaisten kimppuun ja vei ensimmäisen osion nimiinsä 11-4. Toisessa osiossakaan ei ihmeitä nähty, vaan sama ralli jatkui ja KOVAlle ensimmäisestä mapista mukava 16-8-voitto.

KOVA jatkaa hyviä otteita

Spargon saavuttua KOVAn joukkueeseen, on se päätynyt valitsemaan Nukea entistä enemmän. Ydinjätemaa on selvästi tällä hetkellä joukkueen kotimappi, eikä ihme, sillä tulokset ovat olleet kyseisen kartan osalta jo pitkään mallikelpoisia.

Puolustavalla puolella aloittaneet suomalaiset olivat jälleen tehneet kotiläksyjä hyvin ja tuntui tietävän, että mihin Izako Boars kohdistaa hyökkäyksensä. Tehokkaan ja toimivan puolustuksen ansiosta jengi onnistuikin keräämään mukavan johdon ensimmäisestä osiosta, kun puolia vaihdettiin jälleen tilanteessa 11-4.

Toiseen osioon polakit tulivat nälkäisempinä ja alkoivat rakentaa hyvää comebackia. Ensimmäiset kuusi kierrosta joukkue onnistui hoitamaan, joka tarkoitti tilanteen kaventumista jo 11-10. Tämän jälkeen KOVA kuitenkin päätti lopettaa puolustuksen pyristelyt ja hyökkäsi vastustajan kumoon lukemin 16-12 ja varmisti otteluvoiton numeroin 2-0.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200