KOVA voitti Telia Esports Seriesin! Nappasi paikan Dreamhack Winter 2020 -turnaukseen

KOVA Elisa Invitational Telia

KOVA nappasi arvokkaan voiton torstai-iltana, kun joukkue kaatoi Telia Esports Seriesin finaalissa SJ Gamingin suoraan 2-0.

Telia Esports Series huipentui torstaina pelattuun finaaliin, jossa kohtasivat runkosarjan voittanut SJ Gaming sekä toiseksi sijoittunut KOVA Esports. Voittajalle oli palkintona 16 700 euroa sekä paikka Dreamhack Winter 2020 -turnaukseen, joka pelataan marraskuussa Ruotsin Jönköpingissä. Tuossa turnauksessa palkintopotissa on peräti 100 000 dollaria.

Finaalissa ensimmäisenä karttana pelattiin Nuke, joka oli KOVA Esportsin valinta. Joukkue saikin omaan karttaan lentävän startin, kun ensimmäinen puolisko meni KOVAn hyväksi murskaavasti 11-4. SJ Gaming nousi vielä jotenkin mukaan taisteluun, mutta etumatka oli liian kova kurottavaksi ja KOVA nappasi karttavoiton nimiinsä 16-11.

Toisena karttana oli puolestaan SJ Gamingin valitsema Train, josta muodostui valitettavan yksipuolinen näytös, sillä KOVA oli tällä kertaa vain liian kova. Finaalivoitto varmistuikin tylyllä 16-5-karttavoitolla.

Näin ollen KOVA Esports juhli Telia Esports Seriesin voittoa ja joukkue tullaan näin ollen näkemään loppuvuonna järjestettävässä Dreamhack Winter 2020 -turnauksessa.


Joukkueet:
Ottelut: