KOVA vaikeuksien kautta voittoon – Spargo hirmuvireessä debyytissään

KOVA Twixie sm1llee

KOVA onnistui selvittämään tiensä Nine to Five 3 -turnaukseen, kun se kaatoi ensin serbialaisjoukkue lvlUPin ja sen jälkeen revanssimatsissa ruotsalaisen Lilmixin.

KOVA lähti karsintojen ensimmäiseen otteluun ruotsalaista Lilmixiä vastaan pienoisena ennakkosuosikkina, mutta joutui toteamaan nopeasti, että mikään läpihuutojuttu ei ole kyseessä. Ensimmäisestä ottelusta Spargon kanssa tulikin lopulta murheellinen näytelmä, kun ruotsalaisjoukkue nakutti taululle tylysti lukemat 2-0.

Toiseen matsiin KOVA sai vastaansa serbialaisjoukkue lvlUPin, joka on myös melko tuntematon jengi. Tähän otteluun suomalaisjoukkue ei ollut yhtään valmiimpi, vaan vastustaja tuhosi suomalaisjoukkueen totaalisesti Infernossa. Toiseen karttaan pekun johdattama joukkue löysi uuden vaihteen ja Nuke olikin vuorostaan ylijuoksu toiseen suuntaan.

Ratkaisevaksi kartaksi jäänyt Train oli loppuun asti aivan huikeaa vääntöä ja serbialaisvastustajalla oli matsin aikana kaksi kartta- ja ottelupalloakin, mutta KOVA osoitti todellista suomalaista sisua ja taisteli itsensä aina tasoihin. Lopulta kolmannella jatkoajalla voittaja selvisi, kun Spargon käsittämättömät 52 frägiä toi 25-23-voiton.

KOVA saa revanssin Lilmixistä

Uusi kohtaaminen Lilmixin kanssa alkoi mallikkaammin, kun KOVA oli täysin suvereeni omassa karttavalinnassaan Vertigossa. Länsinaapuri ei tiennyt mikä heihin iskin, kun aamulla aivan kohmeessa ollut jengi olikin yhtäkkiä aivan eri planeetalta. Ensimmäinen kartta meni lopulta pekun 29 frägin johdosta KOVAlle 16-7.

Toisena karttana nähtiin jälleen Inferno, jonka KOVA oli hävinnyt jo kaksi kertaa. Muutoksia ei ollut luvassa, vaan ruotsalaiset olivat mallikkaalla pelipäällä ja aloittivat kartan tehokkaasti. Toisessa osiossa meinattiin nähdä vastustajalta vielä pieni sulaminen, mutta lopulta ruotsalaisjoukkue onnistui viemään kartan nimiinsä 16-13.

Train jälleen ratkaisijana

Ratkaisevana karttana viimeisessäkin ottelussa nähtiin juna. Mappi alkoi hieman vaisusti KOVAn kannalta, kun joukkue oli pahimmillaan tappiolla jo 7-3. Peku kuitenkin löysi takuvihkonsa kadonneet sivut loppuosion aikana ja johdatti joukkonsa upeasti viiteen peräkkäiseen kierrosvoittoon, joka tarkoitti osiosta isoa 8-7-voittoa.

Helpommalle CT-puolelle KOVA pääsi hyvistä asemista, vaikka pistoolikierros menikin sveduille. Tästä joukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan pisti uutta vaihdetta silmään ja voitti ensin forcekierroksen ja tämän jälkeen vielä kuusi lisäkiesiä, joka oli lopun alkua. Lilmix sai enää yhden kierroksen, kun loppulukemat kartasta olivat 16-9 ja matsista 2-1.


Pelaajat: ,
Joukkueet:

NordVPN 600x200