Legends Stage jatkuu 3. kierroksen otteluilla – NiP saa vastaansa NAVIn

Venäläiset Valve PGL Legends Stage Pariisin Paris Major CS:GO Major Evil Geniuses CS-selostaja MOUZ majorin elisa masters espoo cs iem cs:go major ENCE

Legends Stage jatkuu sunnuntaina kolmannen kierroksen otteluilla, joissa selvitetään jo ensimmäiset Champions Stagelle selviävät joukkueet.

Edessä on todella mielenkiintoinen sunnuntai, koska panokset alkavat olemaan tapissa ja esimerkiksi G2 Esportsin ja FaZe Clanin turnaukset ovat jo katkolla. Huippujoukkueet kokivat todelliset shokkitappiot lauantai-iltana, joten nyt urakka meni todella vaikeaksi, mikäli tiimit mielivät jatkoon. Molempien tilastot ovat nyt jo 0-2, joten yhteenkään tappioon ei ole varaa.

Sen sijaan ENCE ja Aleksib:n NiP ovat hieman paremmissa lähtökohdissa, sillä kumpikin nappasi lauantailta yhden voiton, joten turnaus ei ole vielä katkolla. Sunnuntaina olisi kuitenkin parempi voittaa, jotta maanantaina panoksena on jatkopaikka, eikä putoaminen.

NiP saa kuitenkin valtaisan haasteen, kun vastustajaksi tulee Natus Vincere. Sen sijaan ENCEllä on ennakkoon selvästi helpompi reitti, sillä vastaan asettuu Into the Breach.

Legends Stage – sunnuntain aikataulu:

Klo 12:30 Natus Vincere – Ninjas in Pyjamas
Klo 12:30 fnatic – GamerLegion
Klo 14:00 ENCE – Into the Breach
Klo 14:00 Apeks – Bad News Eagles
Klo 15:30 Heroic – Liquid
Klo 15:30 Monte – Vitality
Klo 19:30 FURIA – G2
Klo 19:30 9INE – FaZe Clan


Ottelut: