Liquid hankki uuden valmentajan – tavoitteli myös Snaxia ja jks:ää stand-iniksi

Team Liquid

Team Liquid on löytänyt itselleen uuden valmentajan, mutta viides pelaaja tulevaa turnausta varten puuttuu vielä.

Team Liquid on ollut myllerryksen kohteena, kun pari päivää sitten kokenut peluri Richard ”shox” Papillon sekä valmentaja Eric ”adreN” Hoag saivat penkityskomennukset.

Joukkue löysi jo uuden valmentajan, kun pitkän uran sekä valmentajana että pelaajana tehnyt Damian ”daps” Steele liittyy osaksi joukkuetta. Tämä ei suinkaan ole kanadalaisen ensimmäinen kerta Liquidissa, sillä hän pelasi organisaatiossa muutaman kuukauden ajan vuonna 2015.

Pelaajiston osalta kokoonpano ei kuitenkaan vielä ole valmis, koska shoxille ei ole löydetty korvaajaa. Tiimi pelaa seuraavan kerran 7. heinäkuuta IEM Colognessa, jonne rosteri pitää olla lukittuna tänään 21.6.

Liquid on edelleen ilman viidettä pelaajaa

Liquid on Dust2.us:n mukaan kysynyt kahta pelaajaa Colognen turnausta varten. Lehden mukaan joukkueen ykkösvaihtoehto oli Janusz ”Snax” Pogorzelski, joka korvasi Spinxiä IEM Dallasissa erittäin vakuuttavasti. Puolalaispeluri oli yksi ENCEn kantavista voimista koko karkeloiden ajan ja esiintyi edukseen myös finaalissa.

Snax ei kuitenkaan voi osallistua IEM Cologneen Liquidin paidassa, jos hän ei tee sopimusta organisaation kanssa. Tämä johtuu siitä, että puolalainen on rekisteröity ENCEn pelaajaksi 120 päivän ajan, jos hän ei tee sopimusta toiseen tiimiin.

Toinen pelaaja, jota on kyselty tuuraamaan on Justin ”jks” Savage. Tämä vaihtoehto jouduttiin kuitenkin hautaamaan, koska Complexity Gaming pyysi rahallista korvausta penkitetystä pelaajasta ja Liquid ei ollut valmis maksamaan sitä.

Koska kokoonpano pitää olla pian lyötynä lukkoon, on mahdollista, että korvaavaa peluria ei löydy. Jos näin käy, niin pelaajauransa lopettanut daps hyppää todennäköisesti pelikentille mukaan.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut: