Liquid julkaisi henkilökuvan Elias ”Jamppi” Olkkosesta – kertoo avoimesti urastaan

jamppi

Elias ”Jamppi” Olkkonen joutui kiperään tilanteeseen, kun hänen uransa joutui vaakalaudalle VAC-bannien vuoksi.

Jampin nimen tietävät lähes kaikki suomalaiset esports-fanit, vaikka 20-vuotiaan nuorukaisen ura onkin vasta alkutekijöissään. Erityistä huomiota mies herätti haastamalla Valven oikeuteen VAC-banniensa vuoksi, jotka olivat hänen mielestään epäoikeudenmukaiset.

Lopulta koko saaga johti siihen, että Jamppi lopetti CS-uransa ja siirtyi ”uutuuspeli” Valorantiin. Uusi peli toi uusia mahdollisuuksia ja siellä ei ollut banneista aiheutunutta ongelmaa, vaan peluria odotti puhdas pöytä.

Jampin ura Valorantin puolella on tähän asti mennyt mallikkaasti ja hän on ehdottomasti luonnonlahjakkuus myös kyseisessä pelissä. Omien sanojensa mukaan mies kuitenkin toivoo edelleen palaavansa CS:n pariin, kun sen aika on. Nyt se on myös mahdollista, sillä VAC-bannit ovat vihdoin poistuneet pelurin rekisteristä.

Tarkemmin tästä kaikesta pääset kuulemaan Elias ”Jamppi” Olkkosen henkilökuvasta, jonka Team Liquid on tehnyt. Kyseinen organisaatio on se, joka mahdollisti Jampin siirtymisen Valorantin pariin ja oli tukemassa häntä uran vaikeana hetkenä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Pelaajat:
Joukkueet:

NordVPN 600x200