Lähde: Liquid tekemässä isoja muutoksia – shox liittymässä tiimiin

liquid

Luotettava CS:GO-lähde 1pv.fr julkaisi artikkelin, jonka mukaan Liquid on tekemässä isoja muutoksia kokoonpanoonsa.

Hetki sitten päättynyt Major sai aikaan huhumyllyjä, kun monet joukkueet yrittävät parantaa kokoonpanojaan seuraavaa jättiturnausta varten. Yksi isoimmista uutisista liittyi Vitalityyn, sillä shox, Kyojin ja valmentaja XTQZZZ ovat huhujen mukaan jättämässä joukkueen.

Vitalityn jälkeen seuraavana tulilinjalla oli Liquid, sillä raporttien mukaan FalleN ja Stewie2K ovat vaihtamassa maisemaa. FalleN suunnittelee rakentavansa coldzeran kanssa uutta brasilialaisjoukkuetta ja Stewie puolestaan on herättänyt kiinnostusta ainakin EG:ssä.

1pv.fr:n julkaiseman raportin mukaan shox olisi ainakin osa Liquidin seuraavaa kokoonpanoa. Lisäksi nitr0 on nähty pelaamassa EliGEn kanssa ja useat epäilevätkin, että hän olisi halukas palaamaan takaisin VALORANTista CS:n pariin.

Toistaiseksi kaikki ovat kuitenkin huhuja, sillä Vitalityn, Astraliksen ja todennäköisesti myös Liquidin sopimukset ovat solmittu niin, että ne päättyvät vuoden lopulla. Vuodenvaihteesta on siis näillä näkymin tulossa todella vilkas ja mielenkiintoinen pelaajamarkkinoiden suhteen.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,

NordVPN 600x200