Liquid ulkona Majoreilta! CadiaNin johtama tiimi pettyi karmealla tavalla

liquid

Liquid koki karmaisevan pettymyksen maanantaina, kun tiimi kärsi tappion RMR-turnauksen ratkaisevassa ottelussa Complexitylle.

Liquidin organisaatio on tehnyt kovia panostuksia uuteen rosteriin, sillä mukaan hankittiin tanskalaistähti cadiaN sekä FaZessa upeaa jälkeä tehnyt Twistzz. Tästä huolimatta RMR-turnauksessa oli todella vaikeaa, mikä johti lopulta siihen, että kaksi kovaa tiimiä kohtasi ratkaisevalla kierroksella. Näin ollen joko Complexityn tai Liquidin haaveet Majoreista tulisi murenemaan.

Liquidin osalta ottelu sai hyvän startin, sillä tiimi onnistui viemään oman karttavalintansa. Se jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, koska Complexity sai pelinsä rullaamaan jäätävällä tavalla. Anubis kääntyi tiimin eduksi 13-5 ja myös Overpass oli melkoista yliajoa. Liquid saikin vain seitsemän kierrosta, joten Complexity paineli Majoreille karttavoitoin 2-1.

Nähtäväksi jää, miten karmea pettymys vaikuttaa Liquidin rosteriin, sillä ei olisi ihme, vaikka tiimi tekisi pelaajamuutoksia katastrofin seurauksena.


Joukkueet:
Ottelut: