Liquid vahvisti kolmikon lähdön – NAF ja EliGE saavat uudet tiimikaverit

Team Liquid

Team Liquid vahvisti isot muutokset rosteriinsa, kun se ilmoitti Gabriel ”FalleN” Toledon, Michael ”Grim” Wincen ja Stewie ”Stewie2K” Yipin lähdöstä.

Isoin odotuksiin vuoteen lähtenyt Liquid joutui pettymään pahasti, kun homma ei lähtenyt toimimaan toivotulla tavalla. Brasilialaistähti FalleNin piti olla joukkueen puuttuva palanen, mutta servulla homma ei kuitenkaan toiminut.

Rosterimuutokset ei missään nimessä tule yllätyksenä, sillä osa pelaajista puhui itsekin tiimin hajoamisesta. Lisäksi muutama pelureista vahvisti, että joukkue ei enää Majorin jälkeen juurikaan harjoitellut yhdessä, vaan teki lähinnä henkilökohtaisia peleihin valmistavia harjoituksia.

Vahvistuksia uudelle rosterille ei vielä ole tullut, mutta ainakin EliGE ja NAF ovat osa seuraavaa Liquid-kokoonpanoa. Jos viimeisimpiä uutisia on uskominen, niin tämän kaksikon lisäksi servulla tullaan näkemään Joshua ”oSee” Ohm, Richard ”shox” Papillon sekä Nicholas ”nitr0” Cannella.

Toistaiseksi nämä nimet ovat kuitenkin vain spekulaatioita, jotka vahvistuvat mahdollisesti myöhemmin. Organisaatio lupasi twiitissään, että rosterimuutoksista kerrotaan lisää seuraavien viikkojen aikana, joten julkistuksia tuskin tarvitsee kauaa odotella.


Pelaajat:
Joukkueet: