Liquid julkaisi yllättävän jatkosopimuksen – NAF jatkaa tiimissä

liquid

Team Liquid teki yllättäen kolmen vuoden jatkosopimuksen Keith ”NAF” Markovicin kanssa.

Pelaajamuutosten kourissa oleva Liquid julkaisi jatkosopimuksen, kun se ilmoitti solmineensa Keith ”NAF” Markovicin kanssa pahvin, joka pitää hänet joukkueessa vuoteen 2024 asti. Tätä voidaan pitää melkoisena yllätyksenä, sillä mies oli huhujen mukaan lähdössä tiimistä ensi vuoden alussa.

https://twitter.com/TeamLiquidCS/status/1465049563362906117

Viime viikkojen aikana huhut ovat kertoneet, että nykyisestä tiimistä vain Jonathan ”EliGE” Jablonowski jäisi osaksi Liquid-kokoonpanoa. Tämä osoittautui kuitenkin virheelliseksi tiedoksi, sillä tällä hetkellä NAF on ainoa pelaaja, joka jatkaa varmasti osana tiimiä.

Liquidin muut pelaajat tulevat todennäköisesti julki lähiaikoina. Jos huhuja on uskominen, niin joukkueeseen on ainakin menossa FURIAn Vinicius ”VINI” Figueiredo sekä Vitalityn ranskalaispelaaja Richard ”shox” Papillon.

Tämän kaksikon lisäksi odotetaan myös, että Liquidin entinen IGL- ja AWP-pelaaja Nicholas ”nitr0” Cannella tekisi paluun VALORANTin puolelta. Tämän nelikon täydentäisi EliGE, joka on ainakin lähteiden mukaan jäämässä joukkueeseen.

Liquid-kokoonpano, jos nämä muutokset toteutuvat:

Keith ”NAF” Markovic
Vinicius ”VINI” Figueiredo
Richard ”shox” Papillon
Nicholas ”nitr0” Cannella
Jonathan ”EliGE” Jablonowski


Joukkueet: