Team Liquid teki yllättävän ratkaisun – nuori lupaus korvaa nitr0n

Liquid nitr0

Liquid ilmoitti, että sen entinen pelinsisäinen johtaja ja pitkäaikaisin pelaaja nitr0 siirtyy joukkueen penkille välittömästi. Pelurin korvaa kilpailevan joukkueen nuori lupaus.

Nick ”nitr0” Candella on ollut pitkään Pohjois-Amerikan scenessä arvostettu pelaaja, joka on adaptoinut pelityyliään muiden joukkuelaisten mukaan. Hän on pelannut käytännössä kaikkia eri rooleja Liquidissa viettämänsä yli viiden vuoden aikana, mikä on pelaajalle todella harvinaista.

Liquid perusti Counter-Strike-joukkueensa 13.01.2015 ja Candella oli viimeinen pelaaja, joka oli jäljellä alkuperäisestä kokoonpanosta. Voidaan siis sanoa, että siirto on yhden aikakauden loppu ja pelaajalle tulvikin paljon viestejä niin faneilta kuin organisaatioiltakin, josta pystyi aistimaan, että miestä kunnioitetaan scenessä erittäin suuresti.

Liquid yrittää päästä takaisin maailman kärkeen

Liquid oli hetken aikaa vuonna 2019 täysin ylivoimainen, kun se voitti kuusi isoa turnausta lähekkäin ja vei nimiinsä Intel Grand Slam -palkinnon, joka toi joukkueelle peräti miljoonan dollarin voiton. Tämä tapahtui ennätysnopeaan tahtiin, sillä joukkueella kesti vain 63 päivää valloittaa maailman suurimmat turnaukset ja viedä pysti nimiinsä.

Nuorelle amerikkalaiselle Michael ”Grim” Vincelle ei ole varmastikaan helppoa astua nitr0n jättämiin jättimäisiin saappaisiin. Voidaan jopa pintää Vincellen etuna, että vasta 19-vuotias nuorukainen saa pelata ensimmäiset pelinsä verkossa, koska Liquid vaatii ja toivoo varmasti tuloksia uudelta kokoonpanoltaan mahdollisimman pian.

Grim on ollut kovassa vireessä vuoden 2020 aikana ja pelannut koko ajan hyvällä tasolla. Nuoresta pelaajasta ei kuitenkaan ollut tietoa hirveästi ennen tätä, joten siirtoa voidaan pitää melko isona yllätyksenä. Liquid tarjoaa nuorukaisella hänen lyhyen uransa toistaiseksi isoimman mahdollisuuden ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten hän tulee onnistumaan tiukassa paikassa.

Grim näyttää taitojaan

Tsekkaa tämä pätkä: Vuoden 2019 upeimmat frägit yhdessä paketissa


Pelaajat:
Joukkueet: