Loistavaa NAVI! – Aleksib:n suojatit suoraan välieriin

CS2 Major Majoreiden Aleksib BLAST kymmenen NAVI major elimination

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama NAVI nappasi upean voiton, kun FaZe Clan kaatui BLAST Premier Spring Final -turnauksessa lukemin 2-1.

NAVIn alku BLAST Premier Spring Finaliin oli loistava, kun tanskalaisjätti Astralis kaatui ensimmäisessä kohtaamisessa upeasti numeroin 2-0. Toiseen otteluun vastus koveni entisestään, kun FaZe Clan haastoi joukkueen.

NAVI aloitti matsin loistavasti, kun FaZe oli täysin vastaantulija Dust2:ssa (13-5). Tämä ei kuitenkaan jatkunut toisena pelatussa Nukessa, johon vastustaja tuli paljon paremmin ja tasoitti ottelusarjan 13-9-voitolla.

Kaikki jäi näin ollen kiinni ratkaisevana pelatusta Miragesta. NAVIn alku karttaan oli karmaiseva, kun FaZe nakutti nopeasti taululle lukemat 7-0. Joukkue ei kuitenkaan tästä hätkähtänyt, vaan löysi täysin uuden vaihteen ja nappasi upean voiton numeroin 13-10.

Voiton myötä NAVI jatkaa suoraan välieriin, jotka pelataan Lontoossa yleisön edessä. Ottelu pelataan lauantaina 15.6. kello 21:00, mutta vastustaja ei vielä ole selvillä. Tämä päivitetään tuttuun tapaan ottelukalenteriin heti, kun tieto on saatavilla.

NAVI aloitti todella vahvasti

Jos video ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: