Video: Lokakuu tarjosi upeita frägejä – koosteena kymmenen parasta

Lokakuu

Lokakuu oli mahtava CS-kuukausi ja tarjosi paljon fantastisia pelejä, jotka puolestaan poikivat monia upeita yksilösuorituksia.

Lokakuu oli todella kiireinen kuukausi, sillä sen aikana pelattiin RMR-turnaus DreamHack Open Fall, ESL Pro Leaguen S12 sekä IEM New York. Näiden turnausten aikana nähtiin monia fantastisia yksilösuorituksia, jotka on koottu upeaan frägivideoon.

Suomalaispelaajien frägejä ei tällä kertaa videolle mahdu, mutta se ei tarkoita sitä, että pätkää kannattaisi missata. Erityisesti AWP-pelaajilla on ollut lokoisat oltavat lokakuussa, sillä mukaan on päässyt poizonin kaksi fantastista clutchia sekä Farligin mahtava ässä nukesta.

Vaikka tällä kertaa kotimaasta ei frägejä saatukaan, on onneksi sentään Aleksib:n johtama OG saatu lauteille videolla. Joukkue on toki tällä kertaa ottavana osapuolena, kun flusha tuhoaa joukkueen täysin Overpassissa. Tämähän ei toki ole Flushankaan ensimmäinen clippi CS-kentillä, vaan niitä riittää.

Toivotaan samalla, että marraskuun video tuo meille myös suomalaisväriä, kun OG pääsee irti sekä Flashpointissa että IEM Bejing-Haidianissa. OG:n lisäksi myös ENCE on mukana Beijing-Haidianin turnauksessa uudella rosterillaan, joten paljon huikeita tapahtumia on odotettavissa ensi kuussa.

Nyt kannattaa ottaa mukava asento ja nauttia parhaista frägeistä, joita lokakuu meille tarjosi.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: ,
Mapit: ,