Video: Selostajatkin sekosivat – Lukas Hradeckyn maaginen pelastus siivitti Suomen eEURO 2020 -jatkokarsintoihin

Lukas Hradeckyn

Lukas Hradeckyn huima torjunta nousi ratkaisevaan rooliin maanantaina, kun Suomen E-jalkapallon maajoukkue eteni UEFA eEURO 2020 -jatkokarsintoihin.

Suomi pelasi lohkovaiheen viimeiset ottelut maanantaina, kun edessä oli neljä koitosta. Avausottelu päättyi hienoon 3-0-voittoon Norjasta ja tuo mahdollisti loistavat asetelmat illan muihin otteluihin.

Seuraavassa ottelussa Slovakiaa vastaan nähtiin huimaa draamaa, sillä Slovakialle siunaantui uskomattoman hyvä maalipaikka vajaat kymmenen minuuttia ennen loppua. Tässä vaiheessa esiin astui Lukas Hradecky, joka on pelastanut Suomen useamman kerran oikeassakin jalkapallossa. Nyt miehen virtuaalipelaaja nousi niin ikään sankariksi, sillä Hradecky pysäytti Slovakian läpiajon jäätävällä torjunnalla. Hetkeä myöhemmin Suomi osui toisessa päässä ja nappasi 2-1-voiton.

Tämä voitto varmisti samalla Suomen paikan jatkokarsintoihin jo ennen kahta viimeistä ottelua. Merkityksettömät ottelut päättyivätkin tappioihin, mutta se ei varmastikaan haitannut ketään.

Jatkokarsintojen ohjelma on vielä avoin, joten Suomen tuleva vastustaja selviää myöhemmin.

Lukas Hradeckyn huima torjunta pelasti Suomen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!