M0NESY jälleen pahanteossa – otti käsittämättömän frägin seinän läpi

m0NESY FaZe HLTV Award Show g2

Ilya ”m0NESY” Osipov oli hyvällä pelipäällä G2:n häviössä ENCEä vastaan luvuin 2-0.

M0NESY oli joukkueensa parhaiten suoriutunut pelaaja, kun toisessa ottelussaan IEM Dallasissa G2 joutui taipumaan ENCElle ikävästi luvuin 2-0. Ranskalaisorganisaatio kuitenkin voitti ensimmäisen ottelunsa Movistar Riderssia vastaan, joten he ovat turnauksessa yhä mukana.

Tämä turnaus on Aleksib:n edustamalle G2:selle varmasti yksi viimeisimpiä näytönpaikkoja. Joukkueen ranking ja sijoitukset ovat olleet laskussa, joten jos tulosta ei ala syntymään, ovat rosterimuutokset hyvin todennäköisiä.

Kaikesta huolimatta, nuori venäläislupaus m0NESY oli jälleen ollut tuttuun tapaansa kovassa vireessä ja onnistuikin ottelussa saamaan kahteen karttaan yhteensä 44 härkää. Hän oli tilastoillaan joukkueen paras ja saikin ratingin 1.15.

M0NESYn toimesta nähtiin myös aivan älytön frägi, kun hän ampui vastustajan seinän läpi Nuken venttiin. Venäläispeluri oli aivan toisella puolella b-siteä joten hänellä ei ollut mitään näkö- tai kuuloyhteyttä venttiin asti. Tiimiläiset olivat kuitenkin varmastikin kertoneet vastustajan olinpaikan.

Jos video ei näy, näet sen Twitterissä painamalla tästä

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: