G2 Esports hyödynsi uutta bugia – m0NESY nappasi helpot frägit

m0NESY

Eilen pelatuissa G2 Esportsin välisissä mittelöissä Imperialia ja Natus Vincereä vastaan nähtiin aivan uudenlainen bugi, jota Ilya ”m0NESY” Osipov käytti surutta.

PGL Major Antwerpin Legends Stage on jo kovassa vauhdissa meneillään ja tuttuun tapaan pelikentillä sattuu ja tapahtuu. Yksi paljon puhututtanut asia on G2 Esportsin käyttämä bugi. Tarkemmin tätä hyödyntänyt peluri oli venäläinen superlupaus m0NESY.

Bugin avulla venäläistähti näki Miragen ikkunaan heitetyn savun läpi. Ideana oli, että puolustavan joukkueen keskustaa vartioinut m0NESY heitti ikkunahuoneessa smoken, joka jäi seinään jumiin. Tämä loi aukon aikaisemmin heitettyyn savuun, josta kuitenkin näki läpi vain toiselta puolelta.

Tämä virhe pelitiedostoissa nähtiin käytössä ensimmäisen kerran G2:n Legends Stagen ensimmäisessä ottelussa NAVIa vastaan, kun m0NESY auttoi tällä ennenäkemättömällä tavalla saamaan ottelun tasatilanteeseen. Bugin hyväksikäyttö ei kuitenkaan loppunut tähän, sillä superlupaus käytti toisessa ottelussa jopa kolme kertaa tätä huijauskeinoa ja helpotti näin ollen G2:n urakkaa voittaa Imperial.

PGL ilmoitti aikaisemmin Twitterissä, että tällaisten savujen käyttöä ei kielletä. Kaikki jäljellä olevat joukkueet kuitenkin sopivat yhdessä tuumin herrasmiessäännöstä, jonka perusteella tätä bugia ei saa enää jatkossa käyttää.

Jos video ei aukea, näet sen Twitterissä painamalla tästä

Katso nuoren m0NESYn peliasetukset klikkaamalla tästä


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: