Lähde: M0NESY siirtyy G2 Esportsiin – tutkassa myös supertähti ropz

CS:GO m0NESY G2

G2 Esports on mylläämässä kokoonpanoaan oikein huolella, sillä useampi pala ollaan laittamassa uusiksi ennen vuoden 2022 alkua.

Ensimmäinen uusi pelaaja on lyöty 1pv.cs:n mukaan jo lukkoon, sillä NAVI Juniorin superlupaus m0NESY on matkaa organisaation riveihin. M0NESY on kenties koko CS:GO:n kirkkain tulevaisuuden lupaus, joten odotuksia on ainakin ladattu vasta 16-vuotiaan AWP-pelaajan harteille. Siirtosummakaan ei tule olemaan mikään pieni, vaan G2 Esports pulittaa nuorukaisesta peräti 600 000 dollaria.

Tiimin muutokset eivät tule todennäköisesti jäämään tähänkään, vaan kiikarissa on entistä kovempia kaloja. Alexey ”OverDrive” Birukov tietää kertoa, että myös ropz löytyy G2 Esportsin hankintalistalta. Virolainen supertähti on kieltäytynyt jo Liquidin ja Vitalityn kosiskeluista. Nyt vaihtoehtoja on oikeastaan kaksi. Joko siirtyminen FaZe Claniin tai G2 Esportsiin.

Myös aikaisemmin on jo kerrottu, että OG:n Aleksib on yksi vaihtoehto G2 Esportsin uudeksi IGL:ksi. Suomalaisittain tilanne olisikin todella herkullinen, mikäli Aleksib saisi siirtonsa ja kylkiäisinä joukkueeseen saapuisi myös ropz.


Pelaajat:
Joukkueet: