Video: M0NESY ”ratkaisi” voiton G2:lle – seuraavaksi vastassa FaZe

m0nesy

Ilya ”m0NESY” Osipov oli isossa roolissa, kun G2 onnistui kaatamaan Vitalityn trillerissä.

G2:n otteet ovat herättäneet alkuvuodesta huolta, sillä Aleksib:n johtama joukkue ei tunnu löytävän voittavaa kaavaa. Monissa yhteyksissä onkin jo väläytelty, että tiimin täytyisi tehdä rosterimuutoksia, jotta tilanne paranisi.

Yksi piristävistä poikkeuksista joukkueessa on ollut nuori supertähti m0NESY, jolta on nähty upeita frägejä sekä fantastisia clutcheja. BLAST Premier -finaaliturnauksen avausmatsi antoi jälleen osviittaa pelurin lahjakkuudesta, sillä nuorukaiselta nähtiin aivan maagisia suorituksia ottelussa.

Ensimmäinen tuli Infernossa, jossa mies laittoi B-siten lukkoon mahtavasti. Seuraavaksi nähtiin huikea clutchi Miragessa, joka pelattiin ratkaisevana karttana. Todella vaikea 1v3-tilanne oli lopulta se, joka katkaisi Vitalityn selkärangan lopullisesti ja toi G2:lle kullanarvoisen 2-1-voiton.

Seuraavaksi m0NESY ja kumppanit saavat vastaansa FaZen, joka on tällä hetkellä maailman ykkösjoukkue. Matsi on luvassa torstaina 23.6. kello 15:00 ja sitä voi seurata suomeksi tai englanniksi. Livestriimit jännitysnäytelmään löydät painamalla tästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: