Video: M0NESY tarjoili uskomattoman clutchin – G2 täysin pitelemätön

CS:GO m0NESY G2

Aleksib:n johtama G2 sai mahdollisuuden lunastaa paikkansa BLAST Premier Spring Finals -turnaukseen, kun se kohtasi MIBR:n.

Eilen tiukan tappion Vitalitylle kärsinyt G2 pääsi jälleen irti, kun tällä kertaa brasilialaisjoukkue MIBR asettui vastaan. Ottelun voittajalle oli lisäksi luvassa paikka BLASTin seuraavaan finaaliturnaukseen, joten mistään pienistä panoksista ei ollut kyse.

Matsi alkoi vastustajan nappaamalla Ancientilla, josta tuli brasilialaisten kannalta täysi pannukakku. Erityisesti NiKo oli täysin pysäyttämätön, sillä mies painoi käsittämättömällä 1,95 ratingilla ensimmäisen mapin, joka päättyi lopulta 16-5.

Tästä päästiin Infernoon, joka alkoi hyvin samankaltaisissa merkeissä. G2 oli alusta alkaen täysin pitelemätön, kun Aleksib:n johtamat hyökkäykset tuhosivat MIBR:n puolustuksen. Viimeinen naula arkkuun oli m0NESYn uskomaton clutchi, joka katkaisi vastustajan selkärangan lopullisesti.

https://twitter.com/G2esports/status/1490314628106264583
Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Vahvan hyökkäysosion jälkeen puolustusosio oli enää vain kosmetiikkaa ja mappi meni lopulta helposti G2:lle lukemin 16-6. Seuraavan kerran suomalaistähden joukkue nähdään askissa, kun odotettu IEM Katowice 2022 -turnaus polkaistaan käyntiin.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Mapit: ,