Maailman paras on lyöty! – ENCE huikeaan 2-0-voittoon G2:sta

ence

ENCE aloitti pudotuspelitaipaleensa ESL Pro Leaguessa, kun maailmanlistan ykkösenä majaileva G2 haastoi joukkueen.

ENCEn uudistetun kokoonpanon taival alkoi ESL Pro Leaguessa mallikkaasti, kun se varmisti jatkopaikkansa voittamalla kaksi ensimmäistä ottelua. Lohkovoittoa se ei kuitenkaan onnistunut nappaamaan, kun FORZE veti pidemmän korren lohkon päätösottelussa.

Tämän myötä ENCE eteni 16 parhaan joukkoon, missä se sai kovimman mahdollisen vastustajan, kun maailman ykkösenä majaileva G2 haastoi tiimin. Ottelun kartoiksi joukkueet valitsivat Ancientin (G2:n valinta), Vertigon (ENCEn valinta) ja ratkaisevaksi mapiksi jäi Nuke.

Ensimmäisenä pelattiin Ancient, jossa nähtiin alusta alkaen todella tiukkaa vääntöä. Lopulta kartan hahmoksi nousi ENCEn uusin hankinta NertZ, joka nakutti maukkaat 27 frägiä niukassa 16-14-voitossa.

Tästä siirryttiin Vertigoon, jossa ENCE oli alussa selvästi vahvempi. G2 yritti päästä vielä peliin mukaan, mutta comeback jäi kuitenkin piippuun. Näin ollen suomalaisorganisaatio nappasi toisen kartan nimiinsä numeroin 16-10 ja etenee puolivälieriin upealla 2-0-voitolla.

Seuraava ottelu on luvassa torstaina 23.3., kun vastaan asettuu Vitality. Matsi on luvassa kello 20:00 ja se pelataan paras kolmesta -muodossa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,