Aivan mahtavaa OG! – Aleksib mukaan Katowicen tarunhohtoiseen turnaukseen

Aleksib OG CS-vihjeet G2

Aleksib:n johtama OG sai toisen mahdollisuuden lunastaa paikkansa IEM Katowice 2021 -huipputurnaukseen.

OG joutui pettymään eilen myöhään illalla, kun se hävisi sydäntä särkevällä tavalla ratkaisevan mapin Team Liquidille lukemin 16-14. Tänään joukkue sai kuitenkin uuden mahdollisuuden Katowicen Play-In -turnauksessa, kun toinen pohjoisamerikkalaisorganisaatio Cloud9 asettui Aleksib:n joukkoja vastaan.

Mappeja tähän paras kolmesta -muodossa pelattuun otteluun pääsi valitsemaan ensin Cloud9, joka nappasi Nuken. OG puolestaan päätyi valitsemaan Overpassin, jonka he voittivat eilen sekä fnaticia että Liquidia vastaan. Mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa Dust2.

Ensimmäiset kartat tasan

Ottelun alku suomalaispelaajan johtamalta joukkueelta oli aivan fantastinen, kun se puolusti todella vahvasti miljoonamiehistöä vastaan. Lopulta Cloud9 oli todella aseeton, kun vahva puolustuspeli toi osiovoiton peräti numeroin 10-5.

Toiseen puoliskoon päästyään OG ei hellittänyt jalkaa kaasulta, vaan jatkoi hyviä otteitaan. Vahvat hyökkäykset aiheuttivat suurta tuskaa Cloud9:n leirissä, joka oli hätää kärsimässä ja joutui taipumaan selvästi lukemin 16-8. Hienointa ensimmäisen mapin osalta oli se, että Aleksib:llä oli joukkueensa paras rating (1,57).

Overpassiin sama lento ei jatkunut, kun Cloud9 aloitti todella vahvasti ja OG oli tällä kertaa täysi vastaantulija. Peräti 11 puolustavan puolen kierrosta miljoonamiehistön hyväksi oli liikaa ja näin ottelu tasoittui, kun vastustaja naulasi taululle lukemat 16-11.

OG varmistaa paikkansa Katowiceen

Ratkaisevana karttana ottelussa oli klassikkojen klassikko pöly, joka on ehkä legendaarisin mappi CS-historiassa. Aleksib pääsi heti lempipuuhiinsa, kun yksi parhaista In-Game Leadereista pääsi hyödyntämään aukkoja vastustajan puolustuksessa.

Erityisesti NBK- oli aivan karmaisevan upealla pelipäällä, kun OG suorastaan möyhesti puolustusta kierros toisensa jälkeen ja onnistui tämän avulla nappaamaan jättimäisen 12-3-johdon.

NBK- pelasi upean osion

Ensimmäisen osion jälkeen oli odotettavissa, että OG taputtelee kartan nopeasti nippuun, mutta mitä vielä. Cloud9 aloitti aivan järisyttävän comebackin, joka toi joukkueen parhaimmillaan jo kierroksen päähän. Tätä lähemmäksi vastustaja ei kuitenkaan päässyt, vaan Aleksib joukkueineen varmisti paikkansa todella arvostettuun IEM Katowiceen 16-12-voitolla.

Katsoitko jo tämän?: Video: IEM Katowice 2021 – pysäyttävän upea esittelyvideo huipputurnauksesta


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,