Mahtavaa OG! – Aleksib:n joukkue varmisti paikkansa huipputurnaukseen

OG Aleksib

Suomalaispelaaja Aleksib:n johtama OG on varmistanut paikkansa huikaisevaan IEM Summer 2021 -turnaukseen, kun se kaatoi Movistar Ridersin lukemin 2-0.

OG joutui isojen muutosten kouriin, kun se vaihtoi kaksi avainpelaajaansa vain vähän aikaa sitten. Tämä ei kuitenkaan ole joukkueen suorituksia missään nimessä huonontanut, vaan jengiltä on nähty todella lupaavia otteita uudella kokoonpanollaan.

BLASTissa nähty lupaava debyytti on jatkunut hyvinä otteina meneillä olevissa karsinnoissa, kun viimeistä kolmea paikkaa IEM Summer 2021 -turnaukseen haetaan. Avauspelissä Aleksib ja kumppanit kaatoivat upeasti CIS-joukkue Tridentin ja myöhäisillan kohtaamisessa selkäänsä sai FaZe.

Tänään haaste oli jälleen uusi, kun ENCEn tiputtanut Movistar Riders tuli OG:ta vastaan. Karttavalintoja otteluun pääsi ensimmäisenä suorittamaan Riders, joka nappasi itselleen Overpassin. Aleksib puolestaan valitsi joukkueelleen Infernon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Mirage.

OG jatkaa vakuuttavaa peliä

Overpassia ei juurikaan ole OG:n uudelta kokoonpanolta nähty, mutta toivottavasti jatkossa tullaan näkemään lisää. Joukkue oli nimittäin sellaisessa vireessä, että vastustaja ei voinut muuta kuin ihailla vierestä. Aleksib:n organisoima puolustus oli kuin muuri ja nappasi tärkeät 11 kierrosta, jotka olivat lopulta pohja totaaliselle ylijuoksulle, kun loppulukemiksi naulautui 16-5.

Inffin OG aloitti hyökkäävällä puolella ja jatkoi siitä, mihin se Overpassissa jäi. Aleksib pääsi heti kiinni lempihommaansa ja etsi aukkoja vastustajan puolustuksesta hyvällä menestyksellä. Suomalaispelaajan johtama jengi otti näin ollen tiukan otteen paikasta IEM Summeriin, kun se kampesi itselleen ison osiovoiton lukemin 10-5.

Toisessa osiossa nähtiin kuitenkin, että ikinä ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. Smooya johdatti joukkojaan upeasti kohti comebackia, joka oli lopulta todella lähellä. Viimeisellä mahdollisella hetkellä OG löysi kuitenkin jälleen pelinsä ja nappasi kaksi viimeistä kierrosta nimiinsä, joka toi joukkueelle tiukimman mahdollisen voiton lukemin 16-14.

Voitolla OG on varmistanut paikkansa IEM Summer 2021 -turnauksessa, joka pelataan kesäkuussa. Joukkueelta nähtiin kolme todella vahvaa peliä karsinnoissa ja tämä lupaa pelkästään hyvää jatkoa ajatellen. Toistaiseksi näyttää siltä, että rosterivaihdokset olivat onnistuneet ja Aleksib:n johtama jengi näyttää kovemmalta kuin koskaan ennen.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,

NordVPN 600x200